Κινέζος έφτιαξε βίλλα στην ταράτσα πολυκατοικίας

Ένας καθηγητής στη Κίνα έχτισε την βίλλα των ονείρων του στην κορυφή μιας πολυκατοικίας στο Πεκίνο. Δυστυχώς για αυτόν, οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας δεν πολυενθουσιάστηκαν με την ιδέα του..

Ο Zhang Lin πέρασε έξι χρόνια μετατοπίζοντας πέτρες και μπάζα στη ταράτσα μιας πολυκατοικίας προσπαθώντας να δημιουργήσει το τέλειο σπίτι. Το οίκημα που δεν μοιάζει καθόλου με τα παραδοσιακά σπίτια, θυμίζει σπηλιά και ξεχωρίζει από χιλιόμετρα μακρυά.

Εκεί που σήμερα βρίσκεται μια εντυπωσιακή βουνοκορφή αρχικά ήταν μια μικρή σοφίτα. Ο επίμονος καθηγητής την αγόρασε και βάλθηκε να την μεταμορφώσει.

Δυστυχώς όμως οι γείτονες του δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκαν με την ιδέα του. Το σπίτι του τελευταίου ορόφου, που δεν πήρε ποτέ πολεοδομική άδεια, έχει προκαλέσει ρωγμές στην οροφή και στους τοίχους των σπιτιών τους, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι αντιμετώπισαν προβλήματα με διαρροές από σπασμένους σωλήνες και αποχετεύσεις.

Αυτό που πρέπει να κάνει πλέον ο Zhang Lin για να δει το δημιούργημα του να παραμένει στην θέση του είναι να βγάλει τις κατάλληλες άδειες και να αποδείξει ότι η κατασκευή του δεν αποτελεί απειλή για τους γείτονες του.

 

Κινέζος έφτιαξε βίλα στην ταράτσα πολυκατοικίας

 

Κινέζος έφτιαξε βίλα στην ταράτσα πολυκατοικίας

 

Κινέζος έφτιαξε βίλα στην ταράτσα πολυκατοικίας

 

Κινέζος έφτιαξε βίλα στην ταράτσα πολυκατοικίας

 

Κινέζος έφτιαξε βίλα στην ταράτσα πολυκατοικίας

 

Κινέζος έφτιαξε βίλα στην ταράτσα πολυκατοικίας

Πατήστε: