Άκουσε μια γυναίκα να ρωτάει αν υπάρχει τραπέζι. Αυτό που έκανε στη συνέχεια τάραξε τα νερά
Advertisement

Αποδεικνύεται ότι ένα απλό ραντεβού για γεύμα, μπορεί να κάνει τη διαφορά..

Η νεαρή Μπρούκ Οτσόα πήγε για να γευματίσει σε ένα κοντινό της εστιατόριο. Μπαίνοντας στο εσωτερικό του καταστήματος, είδε μια γυναίκα πίσω της και της κράτησε την πόρτα για να περάσει.
Άκουσε μια γυναίκα να ρωτάει αν υπάρχει τραπέζι. Αυτό που έκανε στη συνέχεια τάραξε τα νερά
Είχε σταθεί για λίγο για να αποφασίσει που θα καθίσει, όταν άκουσε πίσω της την ηλικιωμένη γυναίκα να ρωτάει τον σερβιτόρο:

Advertisement

“Υπάρχει τραπέζι για ένα άτομο;”

Αν και δεν το είχε κάνει ποτέ ως εκείνη τη μέρα στη ζωή της, κάτι μέσα της την έσπρωξε να γυρίσει και να προτείνει στην άγνωστη:

“Θέλετε να καθίσουμε και να δειπνήσουμε παρέα;”

Η ηλικιωμένη ενθουσιάστηκε με την ιδέα της. Κάθισαν, έφαγαν και μίλησαν για τα πάντα. Αυτό το γεύμα ήταν η αρχή μια όμορφης φιλίας.
Άκουσε μια γυναίκα να ρωτάει αν υπάρχει τραπέζι. Αυτό που έκανε στη συνέχεια τάραξε τα νερά
Η Μπρουκ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook ότι η γυναίκα, η Ντολόρες, έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή της.

Λίγους μήνες πριν έχασε τη μητέρα της και πολύ πρόσφατα η θεία της, η μοναδική συγγενής που της έχει απομείνει, μπήκε σε οίκο ευγηρίας.

Πλέον η Ντολόρες παλεύει καθημερινά με την μοναξιά και την κατάθλιψη.

    “Είχαμε μια υπέροχη συζήτηση. Η Ντολόρες συνεχώς χαμογελούσε και μου έλεγε ότι με ευχαριστεί που την άκουσα. Τα λόγια της με έκαναν τόσο χαρούμενη. Δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω”, έγραψε η Μπρουκ.

“Τα λόγια της επούλωσαν τη καρδιά μου, όπως ακριβώς και εγώ γιάτρεψα τη μοναξιά της. Το να της ζητήσω να καθίσουμε μαζί ήταν με διαφορά η καλύτερη απόφαση που πήρα αυτή τη χρονιά!”

Η Μπρουκ γράφει ότι εκείνη τη μέρα συμφώνησαν με την Ντολόρες κάθε Πέμπτη να γευματίζουν μαζί.

Η Μπρουκ έκανε κάτι τόσο απλό, αλλά και τόσο όμορφο ταυτόχρονα. Με την ευαισθησία της πρόσφερε λίγη χαρά και πολύ ελπίδα σε μια πληγωμένη γυναίκα. Η Ντολόρες πλέον έχει κάτι να περιμένει με ανυπομονησία κάθε εβδομάδα: Το ραντεβού με την καινούργια της φίλη..

Η πράξη της Μπρούκ άγγιξε πολλές ευαίσθητες χορδές στο Facebook. Η δημοσίευση της έχει κοινοποιηθεί πάνω από 300.000 φορές ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που πάτησαν ότι τους αρέσει, υπερβαίνει το εκατομμύριο.

Advertisement