Πρόσφατα ο χρήστης του Imgur “Pemu” ανέβασε αυτές τις εικόνες στη δημοφιλής υπηρεσία αποθήκευσης και διαμοιρασμού φωτογραφιών.

Μερικές μέρες πριν η φίλη του πηγαίνοντας να παρκάρει το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ το οποίο πλήρωνε, βρήκε εκεί σταθμευμένο ένα άγνωστο αυτοκίνητο.

Έτσι αναγκάστηκε να παρκάρει στο δρόμο, σε χώρο δηλαδή όπου απαγορεύονταν η στάθμευση. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρει κλήση.

Απογοητευμένη και θυμωμένη αποφάσισε να γράψει ένα σημείωμα στον άγνωστο που της έκλεψε την θέση και να το αφήσει στους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου του.
Άφησε ένα θυμωμένο σημείωμα στον άγνωστο που της έκλεψε το πάρκινγκ. Η απάντηση του ήταν σοκαριστική.
Το σημείωμα έγραφε:

“Γεια σου άγνωστε, επειδή πάρκαρες το αυτοκίνητο σου στη θέση μου χθες το βράδυ (και εξακολουθείς να το έχεις παρκαρισμένο!!), πήρα κλήση γιατί πάρκαρα στο δρόμο χωρίς άδεια. Είμαι απένταρη. Αυτό είναι ιδιόκτητο πάρκινγκ και θα μπορούσα να κανονίσω να πάρεις κλήση και να σου πάρουν το αυτοκίνητο. Δεν το έκανα αλλά σε παρακαλώ μην παρκάρεις ξανά στη θέση μου”.

Φανταστείτε την έκπληξη της όταν μετά από λίγες ώρες πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο της βρήκε και εκείνη ένα φάκελο. Τον άνοιξε και μέσα υπήρχαν ένα σημείωμα και 100 δολάρια.
Άφησε ένα θυμωμένο σημείωμα στον άγνωστο που της έκλεψε το πάρκινγκ. Η απάντηση του ήταν σοκαριστική.
Το σημείωμα του άγνωστου οδηγού έγραφε:

“Πρώτον, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που πάρκαρα στη θέση σας. Ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μου και για αυτό θα ήθελα να σας δώσω αυτά τα χρήματα για να πληρώσετε την κλήση ή ότι άλλο χρειάζεστε. Είναι δύσκολα αυτή τη περίοδο του έτους. Καλά Χριστούγεννα – από τον μα..α που στάθμευσε στη θέση σας”.

Ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα για την ανθρωπότητα.