Στις αρχές του 2015, ένα πίτμπουλ, ο Rudy, βρίσκονταν στα πρόθυρα του θανάτου. Ο πρώην ιδιοκτήτης του τον είχε πετάξει κλεισμένο μέσα σε ένα πλαστικό δοχείο.
Έβαλαν ένα κακοποιημένο πίτμπουλ στον άνετο νεροχύτη με ζεστό νερό. Η αντίδραση του;
Κάποιος τον βρήκε, και τον οδήγησε στο καταφύγιο ζώων της πόλης.

Ο Rudy ήταν αδύναμος, δεν μπορούσε να περπατήσει και παντού στο σώμα του είχε πληγές. Ήταν προφανές ότι ο πρώην ιδιοκτήτης του τον είχε παραμελήσει και κακοποιήσει πολύ άσχημα. Έλειπε σχεδόν όλη η γούνα του, είχε ένα φρικτό κάταγμα στο μπροστινό πόδι του και έπασχε από την νόσο Cushings.

Το δύστυχο ζώο μεταφέρθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

“Όταν τον βρήκαμε ήταν τρομοκρατημένος και δεν γνώριζε την καλοσύνη των ανθρώπων. Σήμερα μας δείχνει ευγνωμοσύνη και αγάπη από την μέρα που τον βρήκαμε”, έγραψαν οι υπεύθυνοι του καταφυγίου SNARR στη σελίδα τους στο Facebook.

Ο Rudy είχε την ευκαιρία να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη.

Το viral βίντεο που ακολουθεί δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2015. Στο βίντεο θα δείτε τον Ρούντι να χαλαρώνει κάνοντας το μπάνιο του ενώ ταυτόχρονα τρώει τις λιχουδιές του.

Δυστυχώς μερικούς μήνες αργότερα ο Rudy έχασε τη μάχη με το θάνατο. Πέθανε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της σπονδυλικής του στήλης. Αλλά για το διάστημα που έζησε μαζί τους, οι υπέροχοι άνθρωποι που τον υιοθέτησαν τον είχαν απόλυτα κακομαθημένο.

Δείτε το βίντεο: