Έγραψε αυτό το μήνυμα στο Facebook όταν ο βιολογικός πατέρας της κόρης της, την εγκατέλειψε
Advertisement

Όταν ο βιολογικός της πατέρας εγκατέλειψε την 11χρονη κόρη του, η μαμά της έγραψε αυτό το μήνυμα στο Facebook. Αξίζει σίγουρα να το διαβάσετε..  

Αυτό είναι το αρχικό post της Τζένιφερ. Προχωρήστε πιο κάτω για να διαβάσετε τη μετάφραση.

Advertisement

Έγραψε αυτό το μήνυμα στο Facebook όταν ο βιολογικός πατέρας της κόρης της, την εγκατέλειψε
«Η κόρη μου δεν έχει δει ποτέ τον βιολογικό της πατέρα, από τότε που ήταν τεσσάρων. Σήμερα είναι 11.

Όταν η κόρη μου ήταν δυο, ο πατέρας της επικοινώνησε μαζί μου και με ρώτησε αν θα ήθελα να του επιτρέψω να παραιτηθεί από τα γονικά του δικαιώματά, για να μην πληρώνει διατροφή για το παιδί του. Εγώ συμφώνησα.

Ήθελα να προφυλάξω το παιδί μου από την στεναχώρια που θα της χάριζε ένας κακός και μη σταθερός πατέρας και η θυσία της οικονομικής υποστήριξης θεώρησα ότι άξιζε να γίνει ώστε να μην καταφέρει ξανά να την απογοητεύσει.

Ποτέ δεν της είπα ψέματα για το πού πήγε  ή για το ποιος ήταν ο μπαμπάς της.

Πάντοτε απαντούσα στις ερωτήσεις της, με τον ποιο κατάλληλο για την ηλικία της τρόπο.

Όταν ήταν τεσσάρων η κόρη μου, ο πατέρας της επικοινώνησε πάλι μαζί μου και μου είπε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και θα ήθελε να τη δει. Του πρότεινα την ημέρα και συναντηθήκαμε στο πάρκο. Είχε ζητήσει δυο ώρες και τελικά έμεινε μόνο για 20 περίπου λεπτά και από τότε δεν ακούσαμε ξανά νέα του.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πέσαμε πάνω σε κάποιον που τον γνωρίζει και μας είπε ότι η κόρη μου μοιάζει πολύ με τα άλλα του παιδιά. Μας είπε ότι έχει τακτοποιηθεί και ότι έχει φτιάξει τη δική του οικογένεια.

Ένιωσα το στομάχι μου να δένεται κόμπους καθώς σκεφτόμουν πόσο πολύ θα μπορούσε αυτό να πονέσει την κόρη μου..

Διέκοψα απότομα την συνομιλία μας και προχωρήσαμε με την κόρη μου προς το αυτοκίνητο και τότε ήταν που την είδα να χαμογελά.

Μου είπε: “Μαμά .. Βρήκε τον τρόπο να μάθει πως να είναι μπαμπάς. Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Είμαι χαρούμενη για τα παιδιά του”.

Και αυτή ήταν η μέρα που ένα 11χρονο παιδί, μου δίδαξε όλα όσα χρειαζόταν να μάθω για τη συγχώρεση”.

Advertisement