Έγραψε το σημείωμα αυτοκτονίας και επέστρεψε στο δωμάτιο. Τότε είδε τι κρατούσε ο σκύλος του
Advertisement

Λένε ότι οι σκύλοι μπορούν να αισθανθούν τα συναισθήματα του ιδιοκτήτη τους. Ο 23χρονος Μπάιρον Τέιλορ είναι πλέον αρκετά σίγουρος ότι αυτό ισχύει.
Έγραψε το σημείωμα αυτοκτονίας και επέστρεψε στο δωμάτιο. Τότε είδε τι κρατούσε ο σκύλος του
Οφείλει τη ζωή του στον Γκέο, το έξι ετών σκυλί του. Του χρωστάει το ότι είναι σήμερα ζωντανός και μπορεί να διηγηθεί την ιστορία του.

Σύμφωνα με την Mirror, ο Τέιλορ όταν χώρισε με την κοπέλα του είχε πέσει σε κατάθλιψη. Ένιωθε τόσο άσχημα που αποφάσισε να σταματήσει τον πόνο τερματίζοντας την ζωή του.

Advertisement

Ο Τέιλορ βρήκε ένα σχοινί, έφτιαξε μια θηλιά, το άφησε στο πάτωμα και κατέβηκε στον κάτω όροφο για να γράψει ένα σημείωμα στην οικογένειά του.

Αλλά τότε ο Γκέο, ένα σπάνιο Bull Mastiff, σαν να ήξερε ότι κάτι δεν πάει καλά. Άρπαξε το σχοινί και δεν το άφηνε από το στόμα του, όσες προσπάθειες και αν έκανε ο Τέιλορ για να του το αποσπάσει.

«Στην αρχή, νόμιζα ότι ήθελε να παίξει”, λέει ο Τέιλορ. “Κάθε φορά που προσπαθούσα να το πάρω από το στόμα του, γρύλιζε αγριεμένος”.

Στη συνέχεια το σκυλί έσκισε το σχοινί σε πολλά κομμάτια.

“Μασούσε την θηλιά. Ποτέ δεν αγριεύει με μένα, αλλά κάθε φορά που προσπαθούσα να του πάρω το σχοινί, γρύλιζε. Νομίζω ότι κατά κάποιο τρόπο, ήξερε τι επρόκειτο να κάνω. Τα σκυλιά έχουν μια έκτη αίσθηση για τέτοια πράγματα. Ήξερε ότι κάτι θα συμβεί”.

Ο Τέιλορ χρωστάει στον Γκέο τη ζωή του. Αν και είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, ο Γκέο δεν τον άφησε να το κάνει. Δεν το επέτρεψε να συμβεί.
Έγραψε το σημείωμα αυτοκτονίας και επέστρεψε στο δωμάτιο. Τότε είδε τι κρατούσε ο σκύλος του
Δυστυχώς σήμερα ο Τέιλορ έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο κτηνίατρος εντόπισε έναν εξαιρετικά επιθετικό όγκο στο κεφάλι του σκύλου του και για αυτό ο Τέιλορ πρέπει να πάρει την απόφαση να τερματίσει την ζωή του. Δεν υπάρχει άλλη λύση γιατί ο καρκίνος εξαπλώνεται πολύ γρήγορα και σε άλλα μέρη του σώματός του και ο Γκέο υποφέρει. Η εκτίμηση των γιατρών είναι ότι έχει μόνο λίγες εβδομάδες ακόμη να ζήσει.

Ανεξάρτητα από το αν ο Τέιλορ αποφασίσει να γλυτώσει τον καλύτερο του φίλο από τη δυστυχία του, ξέρει πολύ καλά ότι του χρωστάει τη ζωή του. Είναι ζωντανός σήμερα γιατί το γενναίο σκυλί δεν τον άφησε να πραγματοποιήσει την πιο λάθος απόφαση της ζωής του.

«Δεν θα ήμουν εδώ σήμερα αν δεν ήταν αυτός. Και αυτό κάνει την απόφαση μου ακόμα πιο δύσκολη», είπε.

Advertisement