Υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες πριν και μετά, που δεν κουράζεσαι να τις βλέπεις. Πάρτε για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Imgur η “LostWingnut”.

Αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία της από τότε που ήταν 19 ετών. Ήταν η εποχή που η LostWingnut είχε εθιστεί άσχημα στη κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Η ίδια εξηγεί:
Έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από τη μάχη της με τη μεθαδόνη για να αποδείξει κάτι..
    “Σε αυτή τη πρώτη φωτογραφία είμαι 19 ετών και πολύ εθισμένη. Ήμουν 49 κιλά και 1,70 εκ. ύψος. Έκλεβα για να βρω τη δόση μου και ήμουν μια φρικτή φίλη. Έκλεβα ακόμη και από την οικογένεια μου. Έλεγα ψέματα και εξαπατούσα τους πάντες”.

Ως εκ θαύματος όμως, κάποια μέρα που κοίταξε τον εαυτό της στον καθρέφτη, κάτι άλλαξε μέσα της.

    «Όταν ήμουν 22 ξύπνησα. Κοίταξα στον καθρέφτη και σκέφτηκα ότι δεν είμαι αυτή που θέλω να είμαι. Από εκείνη τη στιγμή έφυγα μακριά και δεν ξανακοίταξα ποτέ πίσω”.

Ο δρόμος προς την ανάκαμψη ήταν δύσκολος και μακρύς. Αλλά είχε ένα σύντροφο πάντα δίπλα της που της συμπαραστάθηκε και την στήριξε όσο κανένας άλλος.

Έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από τη μάχη της με τη μεθαδόνη για να αποδείξει κάτι..
    «Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω ένα σκύλο. Τελικά ο Rockdog μου έσωσε τη ζωή”.

Έχουν περάσει οκτώμισι περίπου χρόνια από τότε που νίκησε τον εθισμό της. Πλέον η LostWingnut έχει μια πανέμορφη, 3 ετών, κορούλα.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο σκύλος της, της έσωσε τη ζωή αλλά ο ερχομός της κόρης της ήταν το τελικό χτύπημα στις παλιές της συνήθειες.
Έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από τη μάχη της με τη μεθαδόνη για να αποδείξει κάτι..
    «Σήμερα είμαι έτοιμη να πάρω το πτυχίο μου ως λογιστής και έχω μια υπέροχη κορούλα περίπου 3 ετών», λέει. “Απλά θέλω να ξέρετε, όποιοι κι αν είστε και ό, τι άσχημο και αν έχετε κάνει στη ζωή σας, ότι.. υπάρχει ελπίδα. Η ζωή συνεχίζεται και προς τα πάνω αρκεί να έχετε το θάρρος να σηκωθείτε και να προσπαθήσετε”.

Η ιστορία της και οι φωτογραφίες έδωσαν ελπίδα και σε άλλους χρήστες που προσπαθούν να κερδίσουν τη μάχη τους με τον εθισμό.

    “Ως κάποιος που κάνει για πρώτη του φορά λίγα βήματα μακριά από το φρικτό εθισμό στο αλκοόλ, με κάνετε απίστευτα χαρούμενο και αισιόδοξο. Σας ευχαριστώ”, γράφει κάποιος άγνωστος στο λογαριασμό της LostWingnut.

    “Είμαι 27 ετών, έχω ένα φοιτητικό δάνειο 100.000 δολαρίων και πολλά ιατρικά έξοδα. Συνεχώς θυμίζω στον εαυτό μου ότι πρέπει να συνεχίσω το κολύμπι. Χαίρομαι που βλέπω ότι η προσπάθεια μπορεί κάποια στιγμή να έχει αποτέλεσμα”, γράφει κάποιος άλλος.  

Η συμβουλή της για όποιον αγωνίζεται να κερδίσει τη ζωή;

“Ποτέ μα ποτέ μην τα παρατάς. Το αξίζεις”.