Ενδιαφέροντα

Έλληνας προπονητής μπάσκετ άφησε τον πιο σημαντικό αγώνα της ομάδας για να πάει στην ορκωμοσία της κόρης του

advertisement

«Μερικά πράγματα είναι πάνω από το μπάσκετ…»

Η ομάδα μπάσκετ Ερμής Σχηματαρίου, στην κορυφαία στιγμή της διαδρομής της συμμετείχε στο Final 4 της Elite League, και αντιμετώπισε τον Ηρακλή από τον οποίον έχασε με 80-73 στον ημιτελικό.

Ο προπονητής της ομάδας όμως, Νίκος Οικονόμου, δεν ήταν στην άκρη του πάγκου αλλά κάποια χιλιόμετρα μακριά, και πιο συγκεκριμένα στην Αμερική.

«Μερικά πράγματα είναι πάνω από το μπάσκετ…», είπε ο Έλληνας προπονητής θέλοντας να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο απουσίασε από μια τόσο μεγάλη στιγμή για την ομάδα του.

Η μεγάλη του κόρη ορκίστηκε στην Αμερική και ο Οικονόμου έβαλε πρώτα τον ρόλο του πατέρα από αυτόν του προπονητή. Δείγμα τόσο της φιλοσοφίας του, αλλά και της διαφορετικής νοοτροπίας της ομάδας του Σχηματαρίου, και της εμπιστοσύνης που έχει ο ίδιος στους συνεργάτες του.

Οι δηλώσεις του Νίκου Οικονόμου:

«Η μεγάλη μου κόρη έχει την ορκωμοσία της στην Αμερική και θέλω να παρευρεθώ. Κάποιες φορές κάποια πράγματα είναι πάνω από το μπάσκετ» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου και υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Από τη μία είμαι πολύ χαρούμενος που θα παρευρεθώ σε μία τόσο σημαντική στιγμή της οικογένειάς μου, αλλά από την άλλη είμαι στεναχωρημένος γιατί ο Ερμής είναι δικό μου παιδί. Αλλά τελικά τα πραγματικά μας παιδιά είναι πολύ πιο δυνατά από τις ομάδες. Σε κάποια πράγματα στη ζωή, όλα γίνονται για κάποιον λόγο».

Πηγή: ebasket.gr

advertisement
advertisement
Back to top button