Ένας άστεγος κάθισε σε ένα πιάνο για να κερδίσει χρήματα. Τελικά κέρδισε πολλά περισσότερα
Advertisement

Έκατσε στο πιάνο ελπίζοντας ότι θα κερδίσει μόνο μερικά χρήματα. Τελικά κέρδισε κάτι πολύ περισσότερο.

Ο Ντόναλντ Γκουλντ είναι 51 ετών και ζει στους δρόμους της Σαρασότα, στη Φλόριντα. Ο Ντόναλντ είναι άστεγος.

Advertisement

Όταν οι αρχές της πόλης της Σαρασότα τοποθέτησαν μερικά πιάνα στους δρόμους της πόλης, ο Ντόναλντ άρπαξε την ευκαιρία με την ελπίδα ότι θα κερδίσει μερικά χρήματα.

Ο άστεγος άντρας κάθισε στο πιάνο και ερμήνευσε το “Come Sail Away” των  Styx. Η ερμηνεία του ήταν τόσο όμορφη που το βίντεο που ανέβασε στο Facebook μια περαστική γυναίκα, η Aroar Natasha, πολύ σύντομα έγινε viral.

Ένας άστεγος κάθισε σε ένα πιάνο για να κερδίσει χρήματα. Τελικά κέρδισε πολλά περισσότερα

Με πάνω από 3.000.000 προβολές, σήμερα ο Ντόναλντ ή “Boone” όπως του αρέσει να τον αποκαλούν, είναι πλέον μια διασημότητα.

Ο πρώην πεζοναύτης που έπαιζε κλαρινέτο όταν υπηρετούσε τη θητεία του, ήθελε από παιδί να γίνει δάσκαλος μουσικής. Αλλά όταν πέθανε η σύζυγός του το 1998, έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια του. Εθίστηκε στα ναρκωτικά και έχασε τον 3χρονο γιο του που κατέληξε σε ανάδοχη οικογένεια.

Για τον Ντόναλντ αυτή η ξαφνική δημοσιότητα μπορεί να καταλήξει σε μια προσωπική λύτρωση. Οι ιδιοκτήτες ενός τοπικού πιάνο μπαρ θέλουν να τον προσλάβουν. Θέλουν να του προσφέρουν ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα ευκαιρία στη ζωή. Είναι πλέον στο χέρι του Ντόναλντ να αλλάξει τη ζωή του. Ίσως και να μπορέσει να γίνει αυτό που πάντα ήθελε: Ένας δάσκαλος μουσικής σε μικρά παιδιά.

“Ελπίζω κάποτε να διδάξω μικρά παιδιά μουσική. Δεν έχει σημασία πώς θα παίζουν, αν παίζουν χάλια ή όμορφα. Εγώ πάντα θα τα χειροκροτώ. Είμαι παιδαγωγός, είμαι δάσκαλος”, λέει ο Ντόναλντ. Μακάρι να τα καταφέρει..

 

 

Advertisement