Ένας άστεγος νομίζει ότι μπαίνει στο στο σπίτι του φίλου του. Αλλά καταρρέει όταν ακούει την αλήθεια
Advertisement

Τον Μάρτιο του 2014, ο χρήστης του YouTube “MagicofRahat“, χάρισε σε έναν άστεγο άντρα, τον Έρικ, ένα ψεύτικο λαχείο. Στη συνέχεια έδωσε 1000 δολάρια στον υπάλληλο ενός καταστήματος για να τα δώσει στον Έρικ, υποκρινόμενος ότι το λαχείο του είχε κερδίσει.

Μετά την προβολή του βίντεο ο Rahat, ο οποίος έχει πάνω από τρία εκατομμύρια συνδρομητές στο Youtube, έγινε αποδέκτης εκατοντάδων μηνυμάτων από ανθρώπους που ήθελαν να βοηθήσουν τον Έρικ να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Advertisement

Ο Rahat με την βοήθεια τους συγκέντρωσε αρκετά χρήματα για να αγοράσει ένα σπίτι στον Έρικ.

Όταν το σπίτι ήταν έτοιμο, ο Rahat συνάντησε τον Έρικ και του ζήτησε να πάνε μαζί για φαγητό. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο Rahat είπε στον Έρικ ότι πρέπει να σταματήσουν για λίγο στο σπίτι του για να πάρει κάτι που ξέχασε.

Ο Έρικ μπήκε και εκείνος στο σπίτι του Rahat για να ανακαλύψει στη συνέχεια ότι το σπίτι ήταν στην πραγματικότητα δικό του!
Ένας άστεγος νομίζει ότι μπαίνει στο στο σπίτι του φίλου του. Αλλά καταρρέει όταν ακούει την αλήθεια
Δείτε το πρώτο βίντεο του Rahat με το “τυχερό” λαχείο και στη συνέχεια το βίντεο στο οποίο ο Έρικ ανακαλύπτει ότι έχει πλέον το δικό του σπίτι. Η αντίδραση του είναι συγκινητική!

 

Το βίντεο με το “τυχερό” λαχείο:

 

 

 

Το βίντεο με το σπίτι “του Rahat”:

 

Advertisement