Ένας σκύλος στέκεται επί 7 μέρες πάνω από το πτώμα της φίλης του

Ακόμη και στο ζωικό βασίλειο, η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι κάτι που δεν μπορείς να το ξεπεράσεις εύκολα. Μερικές φορές δεν το ξεπερνάς ποτέ. Απόδειξη; Ένας αρσενικός σκύλος στα περίχωρα του Filippovka, ενός μικρού χωριού στην περιοχή Περμ της Ρωσίας.

Ένας σκύλος στέκεται επί 7 μέρες πάνω από το πτώμα της φίλης του

Η σύντροφος του χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο πριν από επτά μέρες.  Αυτός όμως είναι ακόμη εκεί, άγρυπνος φρουρός, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή εκείνη θα σηκωθεί ξανά και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο αρσενικός μόλις είδε την χτυπημένη σύντροφο του να κείτεται στον δρόμο έτρεξε, την έπιασε με τα δόντια του και την έσυρε μέχρι το σημείο που βρίσκεται σήμερα. Από εκείνη την ώρα στέκεται στο πλάι της. Κάποιες στιγμές απλά κάθεται ακίνητος λες και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Άλλες πάλι δαγκώνει την φίλη του και την σκουντάει προσπαθώντας να την ξυπνήσει. Τις περισσότερες ώρες της μέρας όμως απλά ουρλιάζει σπαρακτικά και ξαπλώνει πάνω της προσπαθώντας να την ζεστάνει. Αυτή η απίστευτη ιστορία αγάπης έχει διαδοθεί στους κατοίκους όλης της γύρω περιοχής. Πολλά παιδιά αλλά και ενήλικες που περνούν από το σημείο δεν αντέχουν στην εικόνα και συχνά ξεσπούν σε κλάματα. Ένας κάτοικος τηε περιοχής μάλιστα δήλωσε: “Είναι πολύ λυπηρό. Δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει κοντά της και συνεχίζει να προσπαθεί να την ζεστάνει με το σώμα του. “

Αρκετοί χωρικοί προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από το σώμα της για να την θάψουν. Κάποιοι χρησιμοποιώντας κομμάτια κρέας κατάφεραν να τον απομακρύνουν μόλις μερικά μέτρα από την φίλη του. Πριν προλάβουν όμως να πλησιάσουν το νεκρό σκυλί αυτός παράτησε το φαγητό και επέστρεψε πάλι κοντά της κοιτώντας τους αγριεμένος. Όλη η ιστορία θυμίζει αρκετά ένα άλλο άρθρο που σας είχαμε παρουσιάσει μέσα από το dinfo.gr.  Τον σκύλο που κοιμάται εδώ και 6 χρόνια στον τάφο του ιδιοκτήτη του.

Τέτοια αφοσίωση και τρυφερότητα είναι δύσκολο να βρεθεί ακόμη και ανάμεσα σε ανθρώπους. Δείτε το βίντεο: