Ένα 4χρονο παιδί κάθεται και τον περιμένει καθημερινά να εμφανιστεί. Δείτε ποιος εμφανίζεται..

Ο Κάρτερ Λώσον είναι μόλις 4 και μισό ετών. Κάθε μέρα κάθεται ανυπόμονος στη βεράντα του σπιτιού του και περιμένει.. Αλλά δεν περιμένει τον μπαμπά του, κάποιον φίλο ή ένα σκυλάκι.
Ένα 4χρονο παιδί κάθεται και τον περιμένει καθημερινά να εμφανιστεί. Δείτε ποιος εμφανίζεται..Ο μικρός Κάρτερ περιμένει τον αγαπημένο του ταχυδρόμο!  

“Οι περισσότεροι θα του έλεγαν “φύγε από μπροστά μου μικρέ”. Αλλά ο Μάικ βγαίνει από το δρόμο του μόνο και μόνο για να δει για λίγο τον γιο μου”, είπε η μαμά του Κάρτερ.

Ο “Ταχυδρόμος Μάικ” όπως τον αποκαλεί ο Κάρτερ αποδέχεται και ανταποδίδει και με το παραπάνω τα συναισθήματά του παιδιού. Ο Κάρτερ βοηθάει τον Μάικ να μοιράσουν τα γράμματα στη γειτονιά και ο Μάικ προστατεύει τον Μάικ από τα σκυλιά που θα συναντήσουν στο δρόμο τους.
Ένα 4χρονο παιδί κάθεται και τον περιμένει καθημερινά να εμφανιστεί. Δείτε ποιος εμφανίζεται..
Πρόσφατα ο Κάρτερ ζήτησε από τη μαμά του να του αγοράσει και στολή ταχυδρόμου!

“Απλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο Κάρτερ αγόρασε και φοράει στολή ίδια με τη δική μου!», δήλωσε ο Μάικ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κάρτερ είδε το φορτηγάκι του ταχυδρόμου. Από τότε το περιμένει κάθε πρωί να το δει από το παράθυρο.  
Ένα 4χρονο παιδί κάθεται και τον περιμένει καθημερινά να εμφανιστεί. Δείτε ποιος εμφανίζεται..
Τις ζεστές μέρες ο Κάρτερ θα βγει από τη πόρτα για να προσφέρει στον κουρασμένο Μάικ λίγο νερό και ένα σνακ. Όταν τελειώσει με τα γράμματα ο Μάικ θα ξαναπεράσει από τη γειτονιά για να του φέρει καραμέλες.

“Οι περισσότεροι ταχυδρόμοι περιμένουν τις αργίες. Εγώ ανυπομονώ για τις καθημερινές”, λέει ο Μάικ. «Η επίσκεψη μου στο σπίτι του μικρού Κάρτερ είναι το καλύτερο μέρος της ημέρας μου. Όχι μόνο επειδή τότε τελειώνω τη δουλειά αλλά γιατί είναι ένα τόσο χαριτωμένο μικρό αγόρι”

Η ιστορία του Κάρτερ είναι τόσο συνηθισμένη αλλά και τόσο συγκινητική. Είναι υπέροχο πως μια τόσο μικρή πράξη καλοσύνης φέρνει τόσο μεγάλη χαρά σε ένα παιδί!

Απολαύστε τους δυο καλούς φίλους στο βίντεο: