Μια μαμά από την Αλαμπάμα με τον μικρό γιο της αποφάσισαν να πάνε για να πάρουν βάφλες από ένα κοντινό τους εστιατόριο. Αυτό που συνέβη όταν έφτασαν εκεί, είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό!
Ένα 5χρονο αγόρι συγκίνησε τον κόσμο κάνοντας αυτό σε έναν άστεγο άντρα
Έξω από το εστιατόριο ο 5χρονος Josiah Duncan παρατήρησε έναν άστεγο άνδρα να στέκεται κρατώντας μια τσάντα και ένα ποδήλατο.

Ο μικρός Josiah ήταν τόσο σαστισμένος από την εμφάνιση αυτού του άγνωστου άντρα που ξεκίνησε να βομβαρδίζει τη μητέρα του με ερωτήσεις όπως: “Πού είναι το σπίτι του; Πού είναι η οικογένειά του; Πού αποθηκεύει τα τρόφιμα του;”
Ένα 5χρονο αγόρι συγκίνησε τον κόσμο κάνοντας αυτό σε έναν άστεγο άντρα
Η μητέρα του, η Ava, εξήγησε στο παιδί της ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν άστεγος. Όταν ο Josiah δεν έδειξε να καταλαβαίνει την έννοια της λέξης, η μητέρα του προσπάθησε να του εξηγήσει και τι σημαίνει η λέξη άστεγος.

Μόλις ο Josiah συνειδητοποίησε ότι ο άνθρωπος δεν είχε σπίτι, ούτε ψυγείο αλλά ούτε και τρόφιμα για να φάει, παρακάλεσε τη μαμά του να του αγοράσει και να του δώσει ένα γεύμα. Η μητέρα του συμφώνησε.

Στη συνέχεια ο μικρός Josiah και η μητέρα του πλησίασαν τον άγνωστο άντρα και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο εσωτερικό του εστιατορίου. Ο Josiah έτρεξε, έφερε στον άντρα ένα μενού και τον διαβεβαίωσε ότι θα μπορούσε να παραγγείλει ότι ήθελε.

Το φαγητό ήρθε αλλά πριν ο άστεγος άνθρωπος προλάβει να δαγκώσει την πρώτη του μπουκιά έγινε αυτό που έκανε αυτή την ιστορία τόσο διάσημη.

Το μικρό αγόρι ήθελε να πει μια προσευχή μαζί με τον άντρα.

Η Ava κατέγραφε υπερήφανη με το κινητό της τη σκηνή ενώ πελάτες και προσωπικό διέκοψαν ότι έκαναν και παρακολουθούσαν συγκινημένοι.
Ένα 5χρονο αγόρι συγκίνησε τον κόσμο κάνοντας αυτό σε έναν άστεγο άντρα
“Ο Θεός είναι ο Πατέρας μας, ο Θεός είναι ο Πατέρας μας, σε ευχαριστούμε, σε ευχαριστούμε για τις πολλές ευλογίες μας, για τις πολλές ευλογίες μας, Αμήν, Αμήν”, φώναξε το 5χρονο παιδάκι όσο πιο δυνατά μπορούσε.  

Ο άγνωστος άνδρας έκλαψε, έφαγε το γεύμα του και στη συνέχεια συνέχισε τον δρόμο του.
Ένα 5χρονο αγόρι συγκίνησε τον κόσμο κάνοντας αυτό σε έναν άστεγο άντρα
“Βλέποντας τον γιο μου να αγγίζει τις ψυχές 11 άγνωστων ανθρώπων σε αυτό το Waffle House, ένιωσα υπερήφανη. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα που θα μπορούσε να δει ποτέ ένας γονιός”, είπε η μητέρα του στο WSFA 12 News.

Μερικές φορές, ακόμη και μια τόσο απλή πράξη καλοσύνης φτάνει για να αποκαταστήσει την πίστη μας στην ανθρωπότητα.

Δείτε στο βίντεο τον μικρό ήρωα και την μητέρα του: