Τι θα κάνετε αν βρείτε ένα μικρό κοτσύφι στο δρόμο με τραυματισμένα πόδια; Μπορείτε να πάρετε ένα κομμάτι χαρτόνι, λίγη κολλητική ταινία και να φτιάξετε κάτι που θα το βοηθήσει να περπατήσει ξανά. Κάτι σαν και αυτό που θα δείτε στη συνέχεια!  

Κάποιοι καλόκαρδοι άνθρωποι που εργάζονται στο Κέντρο Άγριας Ζωής της Καλιφόρνια (CWC) βρήκαν ένα κοτσύφι που υπέφερε από μια πάθηση στις αρθρώσεις των ποδιών του.  

Διαφήμιση

Το δύστυχο πλάσμα δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει αλλά ούτε και να πετάξει και έτσι έπρεπε να βρεθεί μια λύση που θα το βοηθούσε κινηθεί.
Έφτιαξαν μικροσκοπικά «χιονοπέδιλα» και τα φόρεσαν σε κοτσύφι για να σταθεί και πάλι στα πόδια του
Έτσι οι διασώστες έφτιαξαν κάτι που μοιάζει με μικροσκοπικά χιονοπέδιλα. Με αυτό τον τρόπο τα πόδια του σταθεροποιήθηκαν στην κατάλληλη θέση ώστε να θεραπευτούν πιο εύκολα και πιο γρήγορα.
Έφτιαξαν μικροσκοπικά «χιονοπέδιλα» και τα φόρεσαν σε κοτσύφι για να σταθεί και πάλι στα πόδια του
«Συνήθως χρειάζεται μια ή δυο εβδομάδες μέχρι να θεραπευτούν πλήρως τα πόδια του”, είπε ένας από τους διασώστες του στο Dodo.

Οι μέρες τελικά πέρασαν και χάρη στα πρωτότυπα χιονοπέδιλα το κοτσύφι ετοιμάζεται και πάλι να επιστρέψει στην άγρια φύση για να διασκεδάζει τους ανθρώπους με το κελάηδισμα του! Στόχος επετεύχθη!

Διαφήμιση