Ενημέρωση

Αδιανόητη ανάρτηση Ψαριανού για Καρυστιανού και μάνες των Τεμπών: «Νεκρόφιλες μοιρολογίστρες»

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, πρώην υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, προχώρησε σε νέες προσβλητικές δηλώσεις, στοχεύοντας αυτή τη φορά τη Μαρία Καρυστιανού και άλλες μητέρες που θρηνούν τα παιδιά τους από την τραγωδία των Τεμπών. Σε πρόσφατη ανάρτησή του, υπονόησε ότι οι μητέρες αυτές επιδιώκουν την ανατροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξυπηρετώντας συμφέροντα της Ρωσίας και του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Συγκεκριμένα, συνόδευσε την ανάρτησή του με εικόνα που φέρει τη φράση “Mother Russia” και απεικονίζει μια γυναικεία φιγούρα μπροστά από τη ρωσική σημαία, σχολιάζοντας: «Η Μεγάλη Φίλη τους… Η μαμά κάθε χαρούμενης νεκρόφιλης μοιρολογίστρας».

Αδιανόητη ανάρτηση Ψαριανού για Καρυστιανού και μάνες των Τεμπών: «Νεκρόφιλες μοιρολογίστρες»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ψαριανός επιτίθεται στη Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρο του «Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών». Προηγουμένως, την είχε χαρακτηρίσει «χαροκαμμένη φίρμα» και είχε υποστηρίξει ότι οι ενέργειές της αποσκοπούν σε οικονομικά οφέλη και προσωπική προβολή. Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, οδηγώντας στην απομάκρυνσή του από τον ραδιοφωνικό σταθμό Talk Radio. Παρά τις συνέπειες, ο Ψαριανός συνεχίζει τις επιθέσεις του κατά της κ. Καρυστιανού και άλλων που ζητούν δικαιοσύνη για την τραγωδία των Τεμπών.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του έχουν προκαλέσει νέο κύμα αντιδράσεων, με πολλούς να καταδικάζουν τη στάση του ως ανάρμοστη και προσβλητική προς τις οικογένειες των θυμάτων. Η Μαρία Καρυστιανού, από την πλευρά της, συνεχίζει τον αγώνα για δικαίωση, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στην πορεία της 28ης Φεβρουαρίου για την επέτειο της τραγωδίας.

Back to top button