Διαφήμιση

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action 24 και αποκάλυψε στην Αθηναϊδα Νέγκα τον λόγο που συνειδητά αποφάσισε να μην κάνει παιδί.

Συνειδητή η επιλογή του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου να μην κάνει παιδί

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «δεν έκανα παιδί, γιατί δεν ήθελα να έχω αυτή την ευθύνη. Είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη. Όχι, ήθελα την ελευθερία μου. Με το παιδί είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη. Ένα υπέροχο συναίσθημα, αλλά είναι και μια σκλαβιά».

Διαφήμιση

Και πρόσθεσε «είναι πολύ εγωιστικό αυτό, αλλά έτσι είμαι. Αυτός είμαι, τι να κάνουμε; Την χάρηκα πάρα πολύ την ελευθερία μου, δεν έχω παράπονο καθόλου. Ούτε από την ελευθερία μου, ούτε από τη ζωή μου. Μπορώ να το πω, τώρα που είμαι πολύ προχωρημένης ηλικίας, πως έχω περάσει μια ευτυχισμένη ζωή. Και γίνεσαι ευτυχισμένος και το προκαλείς και είναι και τύχη. Όλα μαζί. Δηλαδή δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω. Ποιος δεν θα ήθελε να διαλέξει να είναι ευτυχισμένος; Δεν είναι όμως τόσο απλό, δεν μπορείς να το διαλέξεις και να πεις «ναι, εγώ τώρα θα είμαι ευτυχισμένος». Ε, δεν γίνεται. Πρέπει να είσαι και τυχερός».

Διαφήμιση