Από το Χαμόγελο του Παιδιού υπερήφανος Ευέλπις. Η ιστορία αισιοδοξίας και θέλησης που συγκίνησε την Ελλάδα
Advertisement

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού μοιράστηκαν με όλο τον κόσμο την χαρά τους και την υπερηφάνεια τους για την πρόοδο ενός δικού τους παιδιού.

Ο Νέστορας, που από τα 9 του χρόνια βρίσκεται στη μεγάλη οικογένεια του Χαμόγελου, μεγάλωσε και ορκίστηκε Ευέλπις.

Advertisement

Από το Χαμόγελο του Παιδιού υπερήφανος Ευέλπις. Η ιστορία αισιοδοξίας και θέλησης που συγκίνησε την Ελλάδα

 

Ας μοιραστούμε μια στιγμή χαράς και υπερηφάνειας!

Σήμερα, είναι μια ιδιαίτερα συγκινητική μέρα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ιδιαίτερα για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους του Σπιτιού που μεγάλωσε ο Νέστορας.

Ο Νέστορας ήρθε στην οικογένεια του «Χαμόγελου» όταν ήταν 9 ετών και από μικρός είχε στόχους τους οποίους και υλοποιούσε! Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους που είχε μεγαλώνοντας ήταν να περάσει στη Σχολή Ευελπίδων, έβαλε τα δυνατά του μαζί με τους εκπαιδευτικούς του και σήμερα ορκίστηκε Εύελπις!

Αυτές οι στιγμές χαράς και συγκίνησης μετατρέπονται σε δύναμη και κουράγιο για όλους όσους βρίσκονται καθημερινά δίπλα στα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του οργανισμού. Αυτές οι στιγμές είναι ένα μεγάλο δώρο για μικρούς και μεγάλους και ακόμα μια απόδειξη για το πόσα μπορούμε να καταφέρουμε όταν υπάρχει θέληση και επιμονή!

Νέστορα, σου ευχόμαστε, μέσα από τα βάθη της καρδιάς, να έχεις πάντα αγάπη, δύναμη και επιτυχίες στη ζωή σου και να συνεχίσεις να μας κάνεις όλους τόσο υπερήφανους!

Μπράβο Νέστορα μας, και εις ανώτερα!”

Advertisement