Ο Καλά και ο Κίρα ζούσαν αδέσποτα στους δρόμους μέχρι που οι άνθρωποι μιας φιλοζωικής οργάνωσης τα διέσωσαν και τα οδήγησαν σε ένα καταφύγιο ζώων. Αλλά ακόμη και στο καταφύγιο ο χρόνος ζωής τους ήταν λιγοστός.

Όσο περνούσαν οι μήνες, τόσο πιο κοντά πλησίαζαν τα δυο ζώα στην λήξη της «προθεσμίας» τους. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι πολύ απλά αν δεν τα υιοθετούσε κάποιος, θα έπρεπε να τους γίνει ευθανασία. Πρόκειται για μια άσχημη κατάληξη που όμως είναι αναγκαία αφού τα περισσότερα καταφύγια δεν έχουν τα χρήματα και τους πόρους για να συντηρούν όλα τα ζώα που καταλήγουν σε αυτά.

Ώσπου ένας εργαζόμενος του καταφύγιου τράβηξε και στη συνέχεια δημοσίευσε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία. Μπορείτε να φανταστείτε τι συνέβη στη συνέχεια;

Αυτή είναι η φωτογραφία η οποία είναι πολύ συγκινητική. Ο ένας από τους δυο σκύλους αγκαλιάζει με αγάπη τον καλό του φίλο..
Αυτή η φωτογραφία δυο σκύλων που αγκαλιάζονται σε ένα καταφύγιο τους έσωσε τη ζωή!
Σε μόλις δύο ώρες και έξι λεπτά, ένας άντρας έφτασε στο καταφύγιο και είπε στους υπεύθυνους ότι είναι πρόθυμος να προσφέρει ένα σπίτι στα δυο καλά φιλαράκια. Και στα δυο!
Αυτή η φωτογραφία δυο σκύλων που αγκαλιάζονται σε ένα καταφύγιο τους έσωσε τη ζωή!

Αν μια φωτογραφία δύο σκύλων που αγκαλιάζονται δεν αγγίζει τη καρδιά σας, τότε τι μπορεί να το κάνει; Χαιρόμαστε που αυτά τα δύο αξιολάτρευτα σκυλιά είναι πλέον ασφαλή και ζουν ευτυχισμένα στο νέο τους σπίτι.