Ο Άρτις πήρε τις δίδυμες κορούλες του ηλικίας 5 ετών, και μετακόμισαν από το Κάνσας Σίτι στη Μινεσότα, ελπίζοντας σε μια καλύτερη ζωή. Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν. Μπαμπάς και κόρες κατέληξαν άστεγοι και αναγκάστηκαν να κοιμούνται στο αυτοκίνητό τους.

Ο Άρτις εργάζεται σε δυο δουλειές για να μπορεί να συντηρεί την οικογένειά του.

“Δεν ανησυχώ για μένα. Ανησυχώ για τα παιδιά μου”, είπε στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού WDAF.

Αλλά κάποιοι αποφάσισαν να δώσουν σε αυτόν τον άνθρωπο μια δεύτερη ευκαιρία.

Αυτός ο άστεγος νόμιζε ότι πήγαινε σε μια ακόμη συνέντευξη. Μέχρι που κάποιος του έδωσε ένα κλειδί
Στο συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί, ο Άρτις νομίζει ότι πηγαίνει σε “μια ακόμη συνέντευξη” για να δει αν έχει τις προϋποθέσεις να αποκτήσει σπίτι.

Αλλά ο λόγος που τον έχουν καλέσει είναι πολύ διαφορετικός.

Δεν πρόκειται για συνέντευξη αλλά για μια όμορφη έκπληξη, ένα πρώιμο χριστουγεννιάτικο δώρο. Ο Άρτις παίρνει το κλειδί στα χέρια του, ακούει ότι το σπίτι είναι εντελώς δικό του και στέκεται εκεί αποσβολωμένος, γεμάτος δάκρυα στα μάτια του.
Αυτός ο άστεγος νόμιζε ότι πήγαινε σε μια ακόμη συνέντευξη. Μέχρι που κάποιος του έδωσε ένα κλειδί
Ο Άρτις είναι ο αποδέκτης του έβδομου Constructing Futures house, ένα project που ξεκίνησε το 2008 με αποστολή την καταπολέμηση της φτώχειας. Οι υπεύθυνοι του project βρίσκουν παλιά, εγκαταλελειμμένα σπίτια, τα αγοράζουν, τα επισκευάζουν και στη συνέχεια τα χαρίζουν σε άστεγες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Ο Άρτις αποκαλεί το νέο του σπίτι “ευλογία” και το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στον κόσμο. Δείτε την αντίδραση του Άρτις στο βίντεο που ακολουθεί: