Αυτός ο 15χρονος γεννήθηκε χωρίς χέρια. Όταν παίζει πιάνο όμως κάτι μαγικό συμβαίνει!
Advertisement

Ο Αλεξέι Ρομανόφ γεννήθηκε χωρίς χέρια. Τον σταμάτησε όμως αυτό από το να παίζει πιάνο; Όχι, δεν τον σταμάτησε. Μήπως τον εμπόδισε από το να γίνει ένας πραγματικός δεξιοτέχνης; Όχι, δεν τον εμπόδισε.

Αν έχετε μια άσχημη μέρα, τότε σίγουρα πρέπει να δείτε αυτό το βίντεο.

Advertisement

Όταν ακούς τον  Αλεξέι να παίζει πιάνο, δεν θες να σταματήσει. Και ας μην έχει χέρια.

Ο 15χρονος, ο οποίος ζει στο Zelenodolsk της Ρωσίας, άρχισε να μαθαίνει πιάνο μόνος του πριν από δυο χρόνια απλά ακούγοντας τον ήχο που βγάζει το κάθε πλήκτρο.  
Αυτός ο 15χρονος γεννήθηκε χωρίς χέρια. Όταν παίζει πιάνο όμως κάτι μαγικό συμβαίνει!
Αυτό που έκανε στη συνέχεια ήταν καθημερινή, εξοντωτική άσκηση. Τόσο έντονη που κατάφερε σε δύο χρόνια να γίνει μαέστρος στο πιάνο.

Πρόσφατα κάποιος κατέγραψε αυτό το βίντεο στο οποίο ο Αλεξέι επιδεικνύει το ταλέντο του, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει ότι η αναπηρία του δεν στάθηκε αρκετή για να τον σταματήσει.

Ο Αλεξέι είπε στο ProKazan ότι πάντα του άρεσε η μουσική και όσο άκουγε τόσο ήθελε να παίξει και ο ίδιος.

Αν και ο Αλεξέι έχει προσθετικά χέρια, επιλέγει να μην τα χρησιμοποιεί γιατί τον εμποδίζουν να παίζει με την ψυχή του.
Αυτός ο 15χρονος γεννήθηκε χωρίς χέρια. Όταν παίζει πιάνο όμως κάτι μαγικό συμβαίνει!
Στην πραγματικότητα, ο έφηβος χρησιμοποιεί τα χέρια του για να κάνει σχεδόν τα πάντα: Από το να χρησιμοποιεί κινητό μέχρι να εργάζεται στα κτήματα των γονιών του.  

Το ProKazan αναφέρει επίσης ότι ο Αλεξέι υιοθετήθηκε από τη μητέρα του Λουίσα Λεβάνκοβα και τον σύζυγό της Βλαντιμίρ, όταν ήταν 12 ετών.

Οι νέοι γονείς του, γρήγορα συνειδητοποίησαν τη κλίση του παιδιού στη μουσική και γι αυτό του χάρισαν αρχικά, ένα συνθεσάιζερ. Με τη πάροδο του χρόνου και έπειτα από αρκετή εξάσκηση, ο έφηβος άρχισε να λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμούς, στους οποίους κέρδιζε τη πρώτη θέση.

Ενδεικτικό του ταλέντου του, είναι το γεγονός ότι τον περασμένο Φεβρουάριο συμμετείχε στην ορχήστρα δωματίου La Primavera, στο Kazan. Εκεί μόλις τον άκουσε ο επικεφαλής μαέστρος της Ορχήστρας, σταμάτησε ότι έκανε και κάθισε στο πάτωμα έκπληκτος.

Εκτός από χέρια, ο Αλεξέι δεν έχει και το ένα του πόδι. Η μητέρα του είπε ότι το πρόσθετο που τον βοηθούσε να κινείται έσπασε πρόσφατα και επειδή δεν έχουν χρήματα να το αντικαταστήσουν, ο γιος της θα πρέπει να συνηθίσει χωρίς αυτό.

Απολαύστε τον Αλεξέι στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Advertisement