Σε ηλικία μόλις δυόμιση ετών ο Κάσεν Μπρουσάρντ διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα, μια μορφή καρκίνου παιδικής ηλικίας που «αναπτύσσεται από ανώριμα νευρικά κύτταρα” συνήθως στα επινεφρίδια.
Αυτό το αγοράκι στο νοσοκομείο είπε ότι το "έσπρωξαν" και το "έστειλαν πίσω". Μετά αποκάλυψε ποιος το έκανε.
Από τότε, η ζωή του έγινε κάθε άλλο παρά φυσιολογική. Τι ήταν αυτό που την έκανε ακόμη πιο ασυνήθιστη; Το γεγονός ότι ο τετράχρονος τότε Κάσεν, υποστήριζε ότι μιλούσε με τον Ιησού.

Σύμφωνα με το WLBT, ο Κάσεν άρχισε να λέει στην οικογένεια του για τις συνομιλίες του με τον Ιησού, λίγο πριν υποβληθεί στην πρώτη του χειρουργική επέμβαση.

Διαφήμιση

Η μητέρα του, Λίνζει Μπρουσάρντ, θυμάται:

    “Τον ρωτούσαμε “Κάσεν, με ποιον μιλάς;” και μας απαντούσε “Με τον Ιησού. Μιλάω με τον Ιησού μαμά. Μιλάω με τον Ιησού μπαμπά”. Και το ύφος του ήταν σαν να μας έλεγε “Σοβαρά τώρα; Δεν ξέρετε ήδη με ποιον μιλάω και με ρωτάτε; Μα δεν τον βλέπετε ήδη;”

Όταν ξύπνησε από την νάρκωση μετά την χειρουργική επέμβαση ο Κάσεν είχε μια περίεργη ιστορία να διηγηθεί στους γονείς του. Μια ιστορία για την οποία δεν υπάρχει εξήγηση.
Αυτό το αγοράκι στο νοσοκομείο είπε ότι το "έσπρωξαν" και το "έστειλαν πίσω". Μετά αποκάλυψε ποιος το έκανε.
    “Μας είπε: «Ανέβηκα στον ουρανό”» του είπα «Εντάξει. Και ποιος ήταν εκεί;” « ο Ιησούς, ο Πατέρας, και ξέρετε, ο άλλος”. Και τότε μας περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πως έμοιαζε ο Ιησούς και ο Θεός”, είπε η μητέρα του.

Η οικογένειά του πιστεύει πραγματικά ότι ο γιος τους βίωσε κάτι μεταφυσικό. Αυτά που τους περιέγραψε ήταν απίθανο να τα είχε ακούσει από κάποιον άλλο.

Όταν τον ρώτησαν ποιους άλλους είδε στον ουρανό, τους απάντησε: “Τους ανθρώπους που ζουν στον Παράδεισο”.
Αυτό το αγοράκι στο νοσοκομείο είπε ότι το "έσπρωξαν" και το "έστειλαν πίσω". Μετά αποκάλυψε ποιος το έκανε.
Έπειτα είπε στους γονείς του ότι ο Ιησούς τον πλησίασε, του είπε να επιστρέψει πίσω στο σπίτι του και τον έσπρωξε. Έτσι ο Κάσεν πέταξε ξανά στη Γη.

Όταν έφτασε στον προορισμό του, το αγόρι είπε ότι τα φτερά του βγήκαν και πέταξαν μόνα τους ξανά στον ουρανό.

Όλες αυτές οι λεπτομέρειες έχουν οδηγήσει τους γονείς του να πιστεύουν ότι η ιστορία του μπορεί και να είναι αληθινή.

Και για μια οικογένεια που αγωνίζεται καθημερινά να αντιμετωπίσει την ασθένεια του παιδιού της, αυτή η ιστορία ήταν αυτό ακριβώς που χρειάζονταν για να ελπίζουν και πάλι.

    “Ο Κάσεν έφερε όλη την οικογένεια μας πιο κοντά στο Θεό. Μας οδήγησε να πιστέψουμε ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο από ό, τι πιστεύαμε πριν”, παραδέχεται η μητέρα του.

Μετά τη λήψη μοσχεύματος μυελού των οστών, οι θεραπείες του Κάσεν έληξαν τον περασμένο Ιούλιο. Η νέες εξετάσεις που του έγιναν ήταν όλες φυσιολογικές. Αλλά θα πάει και πάλι στο Νοσοκομείο Παίδων St. Jude τον Δεκέμβριο για να αξιολογηθεί ξανά η πρόοδος της υγείας του.

Διαφήμιση