Αυτό το επικό σημείωμα μιας μαμάς προς τον 13χρονο γιο της, του έδωσε ένα πολύ καλό μάθημα.
Advertisement

Το να πειθαρχήσεις το παιδί σου είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του να είσαι γονιός. Αυτή η μαμά όμως το κατάφερε με έναν πολύ επαγγελματικό τρόπο..

Η Εστέλλα Χάβισχαμ έγραψε στον γιο της Ααρών ένα διασκεδαστικό αλλά και πολύ έξυπνο γράμμα προσπαθώντας να του δώσει ένα καλό μάθημα.
Αυτό το επικό σημείωμα μιας μαμάς προς τον 13χρονο γιο της, του έδωσε ένα πολύ καλό μάθημα.
Ο 13χρονος είχε πει ψέματα στη μητέρα του ότι έκανε την εργασία του και όταν εκείνη του ζήτησε να της εξηγήσει το λόγο, ο Ααρων άρχισε να της φωνάζει ότι θα κάνει αυτό που θέλει αυτός, γιατί έχει δικά του χρήματα και είναι ανεξάρτητος.

Advertisement

Στη συνέχεια η Εστέλλα δημοσίευσε το γράμμα στο Facebook όπου πολύ γρήγορα έγινε viral.

“Το έκανα αυτό για να του δείξω πως θα έμοιαζε η ζωή του αν δεν ήμουν μητέρα του αλλά αυτό που θέλει αυτός. Ένας συγκάτοικος.” έγραψε η Εστέλλα.

Αυτό είναι το σημείωμα:

“Αγαπητέ Ααρών,

Επειδή μάλλον έχεις ξεχάσει ότι είσαι μόνο 13 ετών και ότι εγώ είμαι η μητέρα σου, και επειδή δεν σταματάς να μου υπενθυμίζεις ότι θέλεις να σταματήσω να σε ελέγχω, νομίζω ότι πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα για την λέξη “ανεξαρτησία”.

Μια και μου πέταξες στα μούτρα ότι τώρα βγάζεις και εσύ χρήματα, ίσως θα σου είναι πιο εύκολο να αγοράσεις και να μου επιστρέψεις όλα εκείνα τα αντικείμενα που έχω αγοράσει εγώ, όλα αυτά τα χρόνια για σένα .

Αν χρειάζεσαι φως στο δωμάτιο σου και πρόσβαση στο διαδίκτυο, θα χρειαστεί να πληρώσεις το μερίδιό σου από τα έξοδα:

Ενοίκιο: 430 δολάρια

Ηλεκτρική ενέργεια: 116 δολάρια

Ίντερνετ: 21 δολάρια

Τρόφιμα: 150 δολάρια

Επίσης θα χρειαστεί να πετάς εσύ τα σκουπίδια Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή αλλά και να σκουπίζεις και να σφουγγαρίζεις το σπίτι αυτές τις μέρες. Θα πρέπει να καθαρίζεις το μπάνιο μια φορά την εβδομάδα, να ετοιμάζεις φαγητό και να τακτοποιείς εσύ το δωμάτιο σου. Αν αποτύχεις να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις σου, θα χρειαστεί να μου δίνεις μισθό 30 δολάρια την ημέρα για να τα κάνω εγώ.

Αν, τέλος, αποφασίσεις ότι θα προτιμούσες να είσαι πάλι το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ και όχι ένας συγκάτοικος, μπορούμε να επαναδιαπραγματευτούμε τους όρους.

Με Αγάπη,

Μαμά”

Η Εστέλλα εξήγησε ότι από την ημέρα που ο γιος της ανεβάζει βίντεο στο Youtube και κερδίζει χρήματα από αυτά, έχει αλλάξει εντελώς. Οπότε έπρεπε να βρει ένα τρόπο να τον συνετίσει.

Όσο για την αντίδραση του Ααρων μόλις πήρε στα χέρια του το γράμμα..

“Όταν το πήρε στα χέρια του και το διάβασε, το πέταξε εκνευρισμένος και βγήκε έξω από το δωμάτιο. Λίγο μετά όμως επέστρεψε, μου ζήτησε συγνώμη και με ρώτησε τι θα έπρεπε να κάνει για να έχει ξανά φως και Ίντερνετ στο δωμάτιο του”.

Ο 13χρονος μάλλον έμαθε καλά το μάθημα του. Τι πιστεύετε για το σημείωμα; Ενημερώστε μας αφήνοντας το σχόλιο σας στο Facebook.

Advertisement