Ένα μικρό και αθώο κουτάβι παλεύει για τη ζωή του μετά την πολύ δυσάρεστη περιπέτεια που πέρασε.

Σύμφωνα με το ABC News, κάποιοι περαστικοί στην πόλη Αουγκούστα, της Τζόρτζια, ήρθαν σε κατάσταση σοκ όταν είδαν ένα άγρια ξυλοκοπημένο κουτάβι να προσπαθεί να βγει από τον τάφο του!

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο δεν έχουν ιδέα ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τόσο απερίγραπτα σκληρό και ζητούν από όποιον γνωρίζει κάτι να τους δώσει οποιαδήποτε πληροφορία.
Αυτό το κουτάβι το χτύπησαν και το έθαψαν ζωντανό! Πρέπει να δείτε πως είναι σήμερα!

Το τεσσάρων μηνών σκυλάκι διασώθηκε από την υπηρεσία ζώων Augusta αλλά λόγω της κρίσιμης κατάστασης του, μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Ζώων Westside.

    «Ήταν σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση όταν το έφεραν. Δεν ανταποκρίνονταν σε ερεθίσματα και είχε ένα πολύ άσχημο χτύπημα στο κεφάλι που του είχε δημιουργήσει οίδημα. Ήταν επίσης γεμάτο μυρμήγκια ενώ είχε και λοίμωξη του αναπνευστικού από τις ακαθαρσίες που πέρασαν στις ρινικές διόδους του”, δήλωσε η Δρ Σκάρλετ Τίμμονς από το Νοσοκομείο Ζώων στο ABC News.
Αυτό το κουτάβι το χτύπησαν και το έθαψαν ζωντανό! Πρέπει να δείτε πως είναι σήμερα!
Το κουτάβι που ονομάστηκε Moxie από το προσωπικό του νοσοκομείου, είχε πολύ λίγες πιθανότητες να επιβιώσει. Ωστόσο, χάρη σε ένα θαύμα, η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε σε μόλις πέντε ημέρες.

Σήμερα το πρόσωπό του είναι πιο φωτεινό. Δείχνει πιο ευτυχισμένο και πιο φιλικό με τους κτηνιάτρους. Η Τίμμονς λέει ότι εξακολουθεί να χρειάζεται αρκετό χρόνο για να επανέλθει πλήρως αλλά είναι αισιόδοξη.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό Shane McDaniel “ο άγνωστος που χτύπησε και έθαψε το ζώο κινδυνεύει με πρόστιμο 1.000 μέχρι 15.000 δολάρια αλλά και με πιθανή φυλάκιση.”

Η Moxie μπορεί να πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια στο ξεκίνημα της ζωής της αλλά χάρη στην καλοσύνη κάποιων ανθρώπων μπορεί να έχει ένα καλύτερο μέλλον.

Δείτε τη μικρή Moxie στο βίντεο: