Έχετε την εντύπωση ότι η ικανότητα να μπορεί κάποιος να χορέψει σαν επαγγελματίας εξαρτάται από το βάρος του; Σκεφτείτε το πάλι!
Βίντεο – απόδειξη ότι το ταλέντο στο χορό δεν εξαρτάται από το βάρος!
Η Blogger και ραδιοφωνικός παραγωγός Γουίτνει Θόρ άρχισε να χορεύει όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών ενώ ξεκίνησε να διδάσκει στο Χοροθέατρο του Greensboro όταν έκλεισε τα 16. Σταμάτησε όμως να χορεύει στο κολέγιο, από την στιγμή που ξεκίνησε να αντιμετωπίζει μια ανεξήγητη αύξηση του βάρους της.

“Η αδυναμία μου να αντιμετωπίσω το είδωλο μου στον καθρέπτη με οδήγησε στο να αποτύχω στα μαθήματα χορού από το πρώτο εξάμηνο” είπε η Γουίνει. “Μέχρι την στιγμή που αποφοίτησα από το κολέγιο είχα διαγνωστεί με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, μετακόμισα στην Κορέα και πήρα σχεδόν 90 κιλά επιπλέον. Εκεί χόρευα σε κοινωνικές εκδηλώσεις, σε Μπαρ και σε πάρτι, αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι θα ξαναχορέψω σε μια τάξη ή μπροστά σε πολύ κόσμο” .

Αλλά όταν ο Τζάρεντ Πάικ, ένας από τους οικοδεσπότες μιας πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής, της πρότεινε να γυρίσουν το “Fat Girl Dancing” , μια καινούργια τηλεοπτική σειρά, δεν δίστασε καθόλου να πει το μεγάλο ναι.

Η Θόρ εκτός από την εκπομπή αποφάσισε επίσης να ξεκινήσει και το “No Shame Body” μια εκστρατεία με σκοπό να εμπνεύσει και άλλες γυναίκες να αποδεχθούν το σώμα τους και να σταματήσουν να νιώθουν ντροπή για την εμφάνιση τους.