Advertisement

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega, πρόσφατος καλεσμένος ήταν η γνωστή ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μίλησε για πολλά θέματα που την απασχολούν, αλλά ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο θέμα της μητρότητας και στην εμπειρία της ως μητέρας της 5χρονης κόρης της.

Με μια ειλικρινή διάθεση, αποκάλυψε πώς η μητρότητα έχει επηρεάσει τη ζωή της και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική της πορεία. Μίλησε για τις χαρές και τις προκλήσεις που φέρνει η μητρότητα, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί με το κοινό και κάποιες από τις πιο τρυφερές στιγμές που έχει ζήσει με την κόρη της.

Advertisement

Βασιλική Ανδρίτσου: Τα όσα ανέφερε

«Περνάμε πολύ ωραία με την κόρη μου, μου δίνει πολλή ενέργεια. Μου έχει ανοίξει πολλά κεφάλαια, άλλους τόπους, άλλες σκέψεις, οπότε το απολαμβάνω πάρα πολύ και δεν θέλω να το χάσω αυτό».

«Ο σύζυγός μου είναι καταπληκτικός. Βοηθάει, είναι εξαιρετικός πατέρας, έχει το δικό του ρόλο. Εάν είσαι καλός γονιός το καταλαβαίνεις από το παιδί σου. Αν το παιδί σου είναι ευτυχισμένο και σε κοιτάει στα μάτια, το λαμβάνεις. Πέρα από το αν είσαι καλή μαμά και καλός μαμπάς, σημαίνει ότι θα είσαι αυστηρός και θα βάλεις όρια», είπε.

Για την κινηματογραφική μεταφορά της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» αποκάλυψε:

«Έχουμε κάνει μία κουβέντα με τον Αλέξανδρο Ρήγα και προχωράμε, αλλά δεν έχω κάτι να ανακοινώσω ακόμα. Αυτή η συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε με ενδιαφέρει πάρα πολύ».

Η ηθοποιός ανέφερε πως προτεραιότητα της πλέον η κόρη της.

«Οι γυναίκες που κάναμε πιο μεγάλες παιδί είμαστε πιο συνειδητοποιημένες. Έχουμε ζήσει, έχουμε «φτιάξει τη ζωή μας», οπότε δεν έχουμε κάποια αγωνία σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε πιο συνειδητοποιημένες στο πόσο πρέπει να αφιερωθούμε».

«Είμαι καλά με τον εαυτό μου, το πρόγραμμα που ακολουθώ, όμως μία άλλη μαμά μπορεί να μην νιώθει καλά αν δεν ακολουθήσει την καριέρα της. Είναι σημαντικό η μαμά να είναι καλά. Κάθε γυναίκα πρέπει να ακολουθεί το δικό της πρόγραμμα».

«Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου χρόνια. Στα 51 μου έχω ένα παιδί 5 χρονών και δεν νιώθω μεγάλη».

«Την ώρα που είδα την κόρη μου ήταν σαν να έκλεισε ένα βιβλίο – ωραίο, υπάρχει στη βιβλιοθήκη – και σαν να άνοιξε ένας τόμος. Ήταν ένα πρωτοφανές συναίσθημα για μένα. Προσπαθούσα να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια μου να μην κλάψω για να την δω», είπε.

Για τις κακές συνεργασίες

Αναφερόμενη στις κακές συνεργασίες στο θέατρο, είπε πως δεν έχει αφήσει πολλά περιθώρια για να δεχτεί άσχημες συμπεριφορές, ενώ στις περιπτώσεις κακών συνεργασιών ανέφερε πως περιμένει υπομονετικά να τελειώσει η σεζόν.

«Αυτός που προσπαθεί να αποδείξει κάτι σε κάποιον δεν έχει αυτοπεποίθηση», σχολίασε.

Η Βασιλική Ανδρίτσου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι Άθλιοι» στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, η οποία θα συνεχίσει και για δεύτερη θεατρική σεζόν.

Advertisement