Βρήκαν ένα σκυλί να τριγυρίζει στους δρόμους. Όταν το εξέτασαν ανακάλυψαν τη σοκαριστική αλήθεια
Advertisement

Την 1 Ιουνίου του 2013, ένα αδέσποτο σκυλί, ο Μονκ, βρέθηκε στους δρόμους του Μέμφις. Ο Μόνκ έπασχε από ψώρα, σε τόσο προχωρημένη μορφή, που οι γιατροί αναγκάστηκαν να του συμπεριφερθούν σαν να είχε εγκαύματα 3ου και 4ου βαθμού. Η κατάσταση του Μονκ ήταν κάθε άλλο παρά εύκολη και η βελτίωση του θα απαιτούσε πολύ χρόνο.

Το φτωχό σκυλί ήταν διψασμένο, πεινασμένο και πολύ κουρασμένο από τον καθημερινό αγώνα του για ζωή. Χρειάζονταν λίγη στοργή και πολύ αγάπη. Και ευτυχώς τα βρήκε και τα δυο.

Advertisement

Χάρη στις ανώνυμες δωρεές που στάλθηκαν στο Street Dog Foundation, ο Μόνκ μπόρεσε να έχει όλη εκείνη την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζονταν, από αίμα μέχρι αντιβιοτικά, τρόφιμα και υγρά. Αυτό που είχε επίσης ανάγκη ήταν καθημερινά λουτρά με scrub για να αφαιρεθούν τα νεκρά και μολυσμένα στρώματα του δέρματος.
Βρήκαν ένα σκυλί να τριγυρίζει στους δρόμους. Όταν το εξέτασαν ανακάλυψαν τη σοκαριστική αλήθεια
Πέρασαν μέρες, εβδομάδες, μήνες μέχρι οι φυσικές και συναισθηματικές πληγές του Μονκ να αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μόλις οι γιατροί κατάφεραν να δουν το σκυλί που κρύβονταν κάτω από το άρρωστο δέρμα, κατάλαβαν ότι ήταν ένα κουτάβι, ούτε καν ενός έτους. Ανακάλυψαν ότι ήταν ένα πανέμορφο σκυλάκι, διασταύρωση Μεγάλου Δανού και Πίτμπουλ.

Στο βίντεο που ακολουθεί, παρακολουθήστε εκπληκτική μεταμόρφωση του Μονκ από ένα βασανισμένο ζώο χωρίς ελπίδα σε ένα πολύτιμο μέλος μιας αγαπημένης οικογένειας..

 

Advertisement