Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή ένα σκύλο που αψηφά το ισχυρό τσουχτερό κρύο για να μείνει κοντά στον νεκρό του φίλο, προκαλεί αίσθηση από χθες που ανέβηκε στο Youtube.

dinfo.gr - Γενναίος σκύλος αψηφά το κρύο για να μείνει δίπλα στον νεκρό του φίλο!

Στο συγκινητικό βίντεο ένας σκύλος αρνείται να εγκαταλείψει τον νεκρό του φίλο που σκοτώθηκε από αυτοκίνητο και μένει μαζί του, δίπλα του για μια ολόκληρη νύχτα, αψηφώντας τις απίστευτα χαμηλές θερμοκρασίες που έφταναν μέχρι και τους -13 βαθμούς Κελσίου.

Τα θλιβερά πλάνα τράβηξαν κάτοικοι της πόλης Γιντσουάν στη βορειοδυτική Κίνα, όταν παρατήρησαν τον σκύλο να στέκεται ακίνητος στην μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου.

Οι κάτοικοι στην αρχή τοποθέτησαν ένα σκαμνί δίπλα του για να τον προστατέψουν από τα αυτοκίνητα. Όταν είδαν ότι ο πιστός φίλος δεν είχε σκοπό να φύγει από το σημείο, πήραν το άψυχο σώμα του νεκρού σκύλου για να το θάψουν στο πάρκο ενός ξενοδοχείου. Ο σκύλος δεν έφυγε ποτέ από δίπλα τους. Ακόμη και όταν τέλειωσαν με την ταφή και απομακρύνθηκαν από το σημείο, το θλιμμένο σκυλί έμεινε εκεί, ξαπλωμένο πάνω στο τάφο του φίλου του..