Διαφήμιση

Ο Γιάννης Μπέζος μιλώντας στην εκπομπή της Αθηναΐδας ΝέγκαΚαλύτερα Αργά“, στο Action24, εξέφρασε την άποψή του με σκληρά λόγια για την ελληνική οικογένεια, την οποία παρομοίασε με τον Χίτλερ και τη μαφία.

Αναφέρθηκε σε όλα όσα τον ενοχλούν στην τηλεόραση αλλά και στον τρόπο με τον οποίο η ελληνική οικογένεια “πνίγει” τα παιδιά, τα οποία όπως λέει “δεν απογαλακτίζονται εύκολα”.

Διαφήμιση

Πιο συγκεκριμένα είπε:

“Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους. Το θέμα δεν είναι τι θα με ρωτήσουν αλλά να κάνω εγώ τις ερωτήσεις με έναν τρόπο. Το καταφέρνω κάποιες φορές. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάθε φορά που μου μιλούν δεν τους απαντώ καν. Δεν νιώθω άσχημα καθόλου για αυτό” είπε αρχικά.

Οι μαμάδες είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί, σε βάζει από κάτω. Είμαστε ένας λαός του ανατολικού τόξου που δίνει μεγάλη σημασία στην οικογένεια. Όταν η οικογένεια γίνεται διαστροφή γίνεται σαν τη μάφια.

Αυτό, λοιπόν, είναι καλό να το αποφεύγουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Να τη “σκοτώνουν” γρήγορα την οικογένεια, το λέω ρητορικά. Να μην την έχει ανάγκη. Να μην αναφέρεται σε αυτό. Είναι πολύ μεγάλο θέμα των παιδιών που δεν απογαλακτίζονται γρήγορα και εύκολα. Φταίνε και οι γονείς που θέλουν να είναι συνέχεια πάνω από το παιδί, να το φροντίσουν και τελικά δημιουργούνται όλες αυτές οι στρεβλώσεις και πλουτίζουν οι ψυχαναλυτές. Και τα ναρκωτικά πλουτίζουν. Όταν δεν τα αφήνεις να ονειρευτούν, καταλήγουν εκεί» κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη:

Διαφήμιση