Advertisement

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χωρίσει κάποιος! Αλλά ένας παπαγάλος, τα αδέσποτα, οι Ολυμπιακοί αγώνες του Πεκίνου, σας φαίνονται σοβαροί λόγοι να βγάλετε την βέρα σας για πάντα; Αν όχι σε σας, σε κάποιους ήταν αιτία διαζυγίου..

Πάμε να τους γνωρίσουμε:

Advertisement

1. Εκείνος που χώρισε τη γυναίκα του επειδή δεν είχαν κάνει σεξ… μετά από ένα χρόνο χρόνο.

Όταν ο Ταϊβανέζος Τσεν γνώρισε τη μέλλουσα γυναίκα του, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το δικό του παραμύθι δεν θα είχε ευτυχισμένο τέλος. Ο 38χρονος καθηγητής γνώρισε μέσω κοινών γνωστών την 28χρονη συνάδελφό του, Λιν, και μετά από τρεις μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν είχαν ολοκληρώσει τη σχέση τους, παντρευτήκαν.

Όμως, ούτε μετά το γάμο τους η Λιν είχε όρεξη για σεξ. Συγκεκριμένα, την πρώτη νύχτα του γάμου, η Λιν κοιμήθηκε με τα ρούχα και όταν ο Τσεν την πλησίασε, εκείνη του φώναξε ότι είναι γελοίος και γύρισε πλευρό! Την επόμενη μέρα, ένιωσε τόσο προσβεβλημένη, που μάζεψε τα πράγματα της και πήγε στη μητέρα της.

Είδε και απόειδε ο κακόμοιρος ο Τσεν και την έβαλε να υπογράψει συμβόλαιο ότι θα κάνουν σεξ! Εκείνη όμως συμφώνησε μόνο στην περίπτωση που πρόκειται για αναπαραγωγή και επέμενε να κοιμούνται ξεχωριστά! Παρόλα αυτά, για ένα χρόνο δεν είχαν κοιμηθεί ποτέ μαζί και το δικαστήριο της Ταϊβάν δικαίωσε τον Τσεν, δίνοντας του το διαζύγιο που είχε ζητήσει. Σύμφωνα με την απόφαση, η Λιν θα πρέπει να τον αποζημιώσει με σχεδόν 250 χιλιάδες ευρώ για να αγοράσει διαμέρισμα.

Δέκα απίστευτοι λόγοι διαζυγίου

2. Εκείνη που χώρισε επειδή ο άντρας της ήταν μανιακός με την καθαριότητα

Τον Απρίλιο του 2009, μια Γερμανίδα πήρε διαζύγιο από τον άντρα της, επειδή δεν άντεξε άλλο τη μανία του με την καθαριότητα και την τάξη. Όπως δήλωσε, ο άντρας της όλη την ώρα καθάριζε το σπίτι με χλωρίνη, άλλαζε τη διάταξη των επίπλων και μετά από 15 χρόνια δεν μπορούσε να τον ανεχτεί άλλο. Η αφορμή της δόθηκε όταν ο άντρας της έχτισε από την αρχή έναν τοίχο του σπιτιού, όταν εκείνος βρόμισε…

3. Εκείνη που χώρισε τον άντρα της λόγω του παπαγάλου τους

Όταν μια γυναίκα γυναίκα από την Κίνα, επέστρεψε σπίτι της μετά από ένα μήνα διακοπών στο σπίτι των γονιών της, ανακάλυψε ότι ο παπαγάλος της είχε μάθει καινούριες, ύποπτες λέξεις. Σε ανύποπτες στιγμές, άκουγε το πουλί να σιγομουρμουράει φράσεις όπως “κάνε υπομονή”, “σε αγαπώ” και “διαζύγιο”. Δεν άργησε να καταλάβει ότι ο παπαγάλος είχε “πιάσει” τις λέξεις, από τηλεφωνικές συνομιλίες του άντρα της με την ερωμένη του.

Κατέθεσε αμέσως αίτηση διαζυγίου, αλλά δυστυχώς, όπως την είχαν προειδοποιήσει οι δικηγόροι της, οι “εικασίες” ενός παπαγάλου δεν γίνονται δεκτές στα κινέζικα δικαστήρια.

4. Εκείνος που παράτησε τη γυναίκα του επειδή του είπε ψέματα για την ηλικία της

Είναι λόγος για να χωρίσεις με την αγαπημένη σου; Μάλλον ήταν για τον Σεν, όταν μετά από δέκα χρόνια γάμου έμαθε ότι η γυναίκα του, Λούο, του είχε πεί ψέματα για την ηλικία της. Όταν την είχε ζητήσει σε γάμο, εκείνη του είχε πει ότι ήταν 24 ετών, ενώ στην πραγματικότητα ήταν 30. Μόλις ανακάλυψε το ψέμα, ο Σεν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και το δικαστήριο του πραγματοποίησε την επιθυμία του.

5. Ο 81χρονος που πιάστηκε στα πράσα με την ερωμένη του μετά από 60 χρόνια

Μια 83χρονη γυναίκα από τη Γερμανία, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όταν πληροφορήθηκε ότι ο σύζυγός της επί 60 έτη είχε εξωσυζυγική σχέση με μια άλλη γυναίκα. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της Βόννης και είχαν μαζί τρία παιδιά.

Ο Τζορτζ Μάιστερ είχε γνωρίσει την ερωμένη του -η οποία ήταν 30 χρόνια μικρότερη από αυτόν- στη δουλειά. Όταν όμως, κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους συνεύρεσης, ξέχασαν να κλείσουν τις κουρτίνες του γραφείου, το καυτό κουτσομπολιό μαθεύτηκε με αποτέλεσμα να τον πετάξει η γυναίκα του έξω από το σπίτι! Τώρα μένει μαζί με την ερωμένη του, δύο σπίτια παραδίπλα από το δικό του.

Δέκα απίστευτοι λόγοι διαζυγίου

6. Eκείνη που χώρισε τον άντρα της μετά από 50 χρόνια επειδή τάιζε αδέσποτα

Μια Ρουμάνα 70χρονη, η Ελίζα Μπάρμου αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να αντέξει μια “ιδιοτροπία” του άντρα της. Όπως δήλωσε στο δικαστήριο, ο άντρας της, Μιρτσέα, εδώ και μερικά χρόνια είχε αρχίσει να ταΐζει τα αδέσποτα σκυλιά της γειτονιάς. Μόνο που με την πάροδο του χρόνου, άρχισε να σκορπάει όλα τα λεφτά που έβγαζε για να αγοράζει φαγητό για τα σκυλιά!

Η 70χρονη είπε ότι δεν είχαν να φάνε πια, αφού ο άντρας της προτιμούσε να πηγαίνει τροφή στα αδέσποτα και όχι στο… τραπέζι τους. Τον τελευταίο καιρό, τα σκυλιά πολλαπλασιάστηκαν και κάθε μέρα έκαναν ουρά έξω από την πόρτα του σπιτιού τους!

7. Εκείνη που πήρε διαζύγιο λόγω των… Ολυμπιακών του Πεκίνου

Τον είχε προειδοποιήσει αλλά εκείνος την αγνόησε. Όταν η γυναίκα του 56χρονου Ουάνγκ Γιούτιν τον απείλησε ότι αν έφευγε από το σπίτι για να προμοτάρει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο ίδιος δεν φάνηκε να την πήρε στα σοβαρά. Είχε ήδη πουλήσει το διαμέρισμά του για να χρηματοδοτήσει την “αποστολή” του.

Ξόδεψε τα χρήματα του διαμερίσματος σε ένα βανάκι- στο οποίο έγραψε τη φράση “Στηρίξτε τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου”- και σε έξι βοηθούς, αλλά μόλις γύρισε από το τουρ του, η γυναίκα του είχε γίνει ήδη καπνός! Ο ίδιος ποτέ δεν κατάλαβε γιατί τον άφησε, αφού υποστηρίζει ότι… απλά ήθελε να προωθήσει το ολυμπιακό ιδεώδες.

8. Εκείνη που χώρισε επειδή δεν άντεχε άλλο την πεθερά της

Μια γυναίκα από τη Ρουμανία, ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της, επειδή δεν μπορούσε άλλο να τρώει κάθε μεσημέρι με την πεθερά της. Η 22χρονη γυναίκα ήταν παντρεμένη μόλις 10 μήνες, όταν η ζωή της εξελίχθηκε σε εφιάλτη, λόγω της πεθεράς της!

Η Έλενα, δήλωσε στο δικαστήριο ότι η παρουσία της πεθεράς της στο πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και τα καθόλου κολακευτικά σχόλια που έκανε, κατέστρεψαν το γάμο της. Παρόλο που ο δικαστής ζήτησε από την Έλενα να το ξανασκεφτεί , εκείνη φάνηκε ανένδοτη.

9. Εκείνη που παράτησε τον άντρα της επειδή το… πέος του έσπασε

Μια γυναίκα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, επειδή η επέκταση πέους του, αποκολλήθηκε και έπεσε, κατά τη διάρκεια του σεξ! Πριν λίγο καιρό, ο Γκριγκόρι Τοπόροφ είχε απευθυνθεί σε πλαστικούς χειρουργούς, επειδή η γυναίκα του δεν έμενε ευχαριστημένη από τις επιδόσεις του στο κρεβάτι. Όμως, τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν το έξτρα κομμάτι έσπασε, αφού η γυναίκα του πανικοβλήθηκε και έφυγε ουρλιάζοντας!

Όταν ο κακομοίρης της υποσχέθηκε ότι θα επανορθώσει και θα βάλει ένα καινούριο, εκείνη του απάντησε ότι δεν άντεχε άλλο να έχει κάκιστη σεξουαλική ζωή, και του έφερε τα έγγραφα του διαζυγίου…

10. Εκείνη που ζήτησε διαζύγιο επειδή ο άντρας της ήθελε να δει το πρόσωπό της μετά από 30 χρόνια

Ένας άντρας από τη Σαουδική Αραβία, ζούσε για 30 χρόνια με τη σύζυγό του, αλλά ποτέ δεν είχε δει το πρόσωπό της, λόγω της παραδοσιακής μαντίλας που φορούσε. Επειδή στην οικογενειακή της παράδοση δεν επιτρεπόταν να δείξει ποτέ το πρόσωπό της, έτσι κι αυτή δεν τον άφηνε ποτέ να ρίξει ούτε μια ματιά.

Ένα βράδυ όμως, ο άντρας δεν άντεξε, τον έπνιγε η περιέργεια. Καθώς η γυναίκα του κοιμόταν, προσπάθησε να σηκώσει το ύφασμα για να ρίξει μια κλεφτή ματιά, αλλά εκείνη ξύπνησε και τον έπιασε στα πράσα! Παρόλο που ο σύζυγός της τής ζήτησε επανειλημμένα συγνώμη, εκείνη ήταν ανένδοτη! Την επόμενη μέρα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

via

Advertisement