Διαβάστε τι έκανε αυτός ο γάτος όταν είδε ότι ο ιδιοκτήτης του κινδυνεύει!
Advertisement

Όταν ο Smudge, ο γάτος, αντιλήφθηκε ότι ο 5χρονος Ήθαν, ο ιδιοκτήτης του, είχε προβλήματα, δεν δίστασε ούτε στιγμή. Πήδηξε πάνω στο στήθος του νταή της γειτονιάς και τον πέταξε με δύναμη στο έδαφος.

Το μεγαλύτερο αγόρι και οι φίλοι του σοκαρίστηκαν τόσο πολύ με την αντίδραση του γενναίου γάτου, που έβαλαν τα κλάματα και άρχισαν να τρέχουν μακριά, αφήνοντας τον Ήθαν Φέντον και τον μόλις δυο χρονών αδερφό του, ήσυχους!

Advertisement

Διαβάστε τι έκανε αυτός ο γάτος όταν είδε ότι ο ιδιοκτήτης του κινδύνευε!

Ο Smudge (Μουτζούρας) είναι πλέον υποψήφιος για τον τίτλο του πιο γενναίου γάτου της χρονιάς από την φιλοζωική οργάνωση Cats Protection! Μια βράβευση που θα γίνει στο Savoy Hotel του Λονδίνου στις 7 Αυγούστου.

Η 26χρονη μαμά των δυο αγοριών, Σάρα, η οποία είδε το περιστατικό, είπε:

«Ήμουν στο σπίτι αλλά ταυτόχρονα πρόσεχα και τα αγόρια μου που έπαιζαν ποδόσφαιρο στο μπροστινό κήπο. Τότε είδα τρία αγόρια, πολύ ψηλότερα και μεγαλύτερα από τον Ήθαν, να πλησιάζουν στην πόρτα μας. Άκουσα το ένα από αυτά να φωνάζει τον Ήθαν δύο φορές. Ο γιος μου τον αγνόησε και συνέχισε να παίζει με τον Άστον.

Αλλά τότε το μεγαλύτερο αγόρι άρχισε να φωνάζει πιο δυνατά. Στη συνέχεια πλησίασε τον Ήθαν, έφερε το πρόσωπο του κοντά στο πρόσωπο του γιου μου, του είπε με πολύ δυνατή φωνή “Γιατί με αγνοείς;” και στη συνέχεια τον έριξε στο έδαφος.

Μόλις το είδα, βγήκα έξω γρήγορα για να τους χωρίσω, αλλά με πρόλαβε ο.. Smudge!

Διαβάστε τι έκανε αυτός ο γάτος όταν είδε ότι ο ιδιοκτήτης του κινδυνεύει!

Πετάχτηκε γρήγορα κάτω από το αυτοκίνητο και πήδηξε με ορμή πάνω στο αγόρι. Αυτό έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω σοκαρισμένο. Στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα και άρχισε να τρέχει μακριά από το σπίτι μας!”

Η Σάρα που εργάζεται σε ένα κομμωτήριο, πήρε τον Smudge όταν πέθανε η προηγούμενη γάτα της οικογένειας. Όταν τον έφερε στο σπίτι τους, ο “Μουντζούρας” ήταν μόλις 10 εβδομάδων.

“Όταν είδαμε τον Smudge ήταν αυτό που λένε έρωτας με την πρώτη ματιά» λέει η Σάρα.

Διαβάστε τι έκανε αυτός ο γάτος όταν είδε ότι ο ιδιοκτήτης του κινδυνεύει!

“Ήταν τόσο μικρός και χαριτωμένος που ήξερα ότι απλά, έπρεπε να τον έχουμε.”

Η οικογένεια έχει τον Smudge για τρία χρόνια στο σπίτι τους από τότε, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε ανακαλύψει την ηρωική πλευρά του!

“Από τότε που έγινε το περιστατικό ο Smudge κοιμάται κάθε βράδυ έξω από το δωμάτιο του Ήθαν! Σαν ακοίμητος φρουρός που προσέχει να μην επιστρέψουν οι μπελάδες για τον γιο μου!” λέει η Σάρα.

«Αισθάνομαι πραγματικά μεγαλύτερη ασφάλεια γνωρίζοντας ότι ο Smudge βρίσκεται στο σπίτι μετά από αυτό που έγινε. Πλέον είναι κάτι περισσότερο από ένα κατοικίδιο. Είναι κάτι σαν αδελφός με τα αγόρια μου.”

Το ότι οι γάτες μπορούν να επέμβουν για να σώσουν τον ιδιοκτήτη τους, το είχαμε δει και στο παρελθόν. Δείτε αυτό το βίντεο με μια γάτα που σώζει τον μικρό ιδιοκτήτη της από τα δόντια ενός άγριου σκύλου!

Advertisement