Πρόσφατα μια χρήστης του Facebook, η Έιμι Βέρντερ, δημοσίευσε την εικόνα αυτή στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Είναι μια “τσάντα ευλογίας”, σύμφωνα με την ίδια. Μια τσάντα που έχει πάντα στο αυτοκίνητο της, όταν βρίσκεται σε αυτό μαζί με την κόρη της. Με την δημοσίευση της αυτή, ελπίζει ότι θα εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.
Διδάξτε τα παιδιά σας τη συμπόνια έχοντας μια «σακούλα ευλογίας» στο αυτοκίνητό σας
“Αυτό είναι κάτι που εγώ και η κόρη μου αρχίσαμε να κάνουμε.. Φροντίζουμε πάντα να έχουμε μια “τσάντα ευλογίας” στο αυτοκίνητο μας σε περίπτωση που συναντήσουμε κάποιον που έχει ανάγκη.

Μπορείτε να φτιάξετε μια “τσάντα ευλογίας” με πράγματα που υπάρχουν σε οποιοδήποτε πολυκατάστημα: Γάντια, ζεστές κάλτσες, κονσέρβες, μπισκότα, σοκολάτες, μαντηλάκια, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες και άλλα αντικείμενα που μπορούν να βοηθήσουν κάποιον που είναι άστεγος ή σε άσχημη κατάσταση.

Είναι απλά κάτι στοχαστικό, κάτι εμπνευσμένο που όλοι μπορούμε να κάνουμε. Εμείς το αρχίσαμε και δεν έχουμε σκοπό να το σταματήσουμε χάρη σε αυτόν που το σκέφτηκε πριν από εμάς.

Και για αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτόν που το ξεκίνησε επειδή έχει ανθρωπιά, καλοσύνη και αγάπη. Τέτοιες μικρές πράξεις καλοσύνης μπορούν να αλλάξουν τη ζωή ενός ανθρώπου».

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια “σακούλα ευλογίας” και για τα αδέσποτα. Πολλοί άστεγοι έχουν για συντροφιά τους ζώα και θα ήθελαν να τους προσφέρουν μερικές λιχουδιές!