Όταν ο διευθυντής ενός σούπερ μάρκετ ανακάλυψε ότι ένας άνδρας έκλεψε προϊόντα από το κατάστημα, αρνήθηκε να του απαγγείλει κατηγορίες. Αντ’ αυτού έκανε κάτι πολύ γενναιόδωρο.
Διευθυντής σουπερμάρκετ έπιασε ένα κλέφτη. Αντί να τον στείλει φυλακή του πρόσφερε δουλειά
Ο Radzuan Ma’asan, διευθυντής ενός καταστήματος Tesco στη Μαλαισία, αντί να τιμωρήσει τον κλέφτη του πρόσφερε δουλειά στο σουπερμάρκετ. Ταυτόχρονα του έδωσε από την τσέπη του ένα γενναίο χρηματικό ποσό για να ανταπεξέλθει στις τρέχουσες ανάγκες του και για να στείλει το μεγαλύτερο παιδί του στο σχολείο.

Ο 31χρονος κλέφτης, ο οποίος παραμένει ανώνυμος, έκλεψε από το σουπερμάρκετ τρόφιμα αξίας περίπου επτά δολαρίων.
Διευθυντής σουπερμάρκετ έπιασε ένα κλέφτη. Αντί να τον στείλει φυλακή του πρόσφερε δουλειά
Ο Radzuan τον αντιλήφθηκε και τον σταμάτησε λίγο πριν βγει από το κατάστημα με τον γιο του. Του ζήτησε να ανοίξει μια τσάντα και στο εσωτερικό της βρήκε φρούτα και ποτά τα οποία ο άντρας δεν είχε πληρώσει.

Ο άνδρας ομολόγησε αμέσως συγκλονίζοντας τον διευθυντή με την ειλικρίνεια του. Ο πατέρας τριών παιδιών στη συνέχεια εξήγησε στον διευθυντή πως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εργασία του για να αναλάβει τη φροντίδα της συζύγου και των παιδιών του, όταν η σύζυγός του έπεσε σε κώμα κατά τη διάρκεια του τοκετού.
Διευθυντής σουπερμάρκετ έπιασε ένα κλέφτη. Αντί να τον στείλει φυλακή του πρόσφερε δουλειά
Ο Radzuan επισκέφτηκε το σπίτι ενός συγγενή του άντρα και εκεί γνώρισε την οικογένεια του. Αυτό του έφτανε για να επιβεβαιώσει την ιστορία του.

Σήμερα η σύζυγός του άτυχου άντρα αναρρώνει στο σπίτι ενώ η πρώτη προτεραιότητα του Radzuan, όπως δήλωσε στη The Star, είναι να διασφαλιστεί ότι ο επτά ετών γιος του θα πάει σχολείο.

“Η κατάσταση αυτού του ανθρώπου άγγιξε πραγματικά την καρδιά μας», είπε ο Ma’asan, ο οποίος είναι τώρα αναζητά την κατάλληλη δουλειά για τον καινούργιο του υπάλληλο.