Οδηγώντας προς το σπίτι της στο Αρκάνσας, η Αλίσια είδε έναν ηλικιωμένο άνδρα με το ποδήλατό του.

Καθώς πλησίαζε, παρατήρησε ότι με το ποδήλατο του έσερνε ένα καρότσι που προφανώς είχε κατασκευάσει μόνος του. Μέσα στο τρέιλερ υπήρχαν περίπου 10 σκύλοι. Αν και ήταν φανερό πως το βάρος του καροτσιού ήταν τρομερά δύσκολο να το σύρει με το ποδήλατο του, αυτός δεν τα παρατούσε. Συνέχιζε με αυταπάρνηση το δρόμο του.
 η Αλίσια προσπέρασε έναν ηλικιωμένο άνδρα με το ποδήλατό του
Η Αλίσια συνέχισε το δρόμο της αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα του άντρα με το ποδήλατο.

Έλεγε στον εαυτό της ότι αν έβλεπε ξανά αυτόν τον άντρα, θα σταματούσε να τον βοηθήσει.

«Ο Θεός έβαλε αυτόν τον άνθρωπο στο δρόμο μου εκείνη τη στιγμή για κάποιο λόγο. Γιατί όταν επέστρεψα πάλι στην πόλη τον είδα ξανά”, έγραψε η Αλίσια στο προφίλ της στο Facebook.
Ο Θεός έβαλε αυτόν τον άνθρωπο στο δρόμο μου εκείνη τη στιγμή για κάποιο λόγο. Γιατί όταν επέστρεψα πάλι στην πόλη τον είδα ξανά
Η Αλίσια ρώτησε και έμαθε ότι τον άνθρωπο με το ποδήλατο τον έλεγαν Στηβ και ήταν άστεγος από το 2001. Έμαθε επίσης ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, είχε αφιερώσει τη ζωή του στα αδέσποτα.

Με τα χρήματα που μπορούσε να συγκεντρώσει, μάζευε τα αδέσποτα ζώα από το δρόμο και προσπαθούσε να τα φροντίσει. Ο ηλικιωμένος άντρας είχε βοηθήσει πάνω από 50 σκυλιά τα τελευταία 14 χρόνια.
Με τα χρήματα που μπορούσε να συγκεντρώσει, μάζευε τα αδέσποτα ζώα από το δρόμο και προσπαθούσε να τα φροντίσει.
Η Αλίσια συνάντησε τον Στηβ ξανά ενώ οδηγούσε προς την Ιντιάνα. Είχε σταματήσει το ποδήλατό του και κάθονταν να ξεκουραστεί κάτω από ένα δέντρο. Πάρκαρε το αυτοκίνητο της και του μίλησε.

Ο Στηβ της είπε ότι ήθελε να διανύσει μια απόσταση 2000 μιλίων για να δει μια φίλη του που λάτρευε και αυτή τα σκυλιά. Είχε σκάσει το λάστιχο του τρέιλερ όμως και για αυτό σταμάτησε για λίγο κάτω από το δέντρο για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν τα σκυλιά του. Της είπε ακόμη ότι τα σκυλιά ήταν η οικογένεια του. Όπως αυτός, έτσι και αυτά κοιμόνταν στους δρόμους.

Συγκινημένη από την ιστορία του Στηβ, η Αλίσια οδήγησε μέχρι ένα σουπερμάρκετ και αγόρασε τρόφιμα και προμήθειες για τα ζώα και τον Στηβ. Στη συνέχεια, η ίδια και η μητέρα της, ζήτησαν από τους φίλους τους στο Facebook να τις βοηθήσουν να διοργανώσουν έναν online έρανο.

Σε λιγότερο από δύο ώρες κινητοποιήθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες της Αλίσια και συγκέντρωσαν φαγητό και άλλες προμήθειες για τον Στηβ και τους τετράποδους φίλους του. Αλλά η καλοσύνη των ανθρώπων δεν σταμάτησε εκεί..

Νοίκιασαν ένα δωμάτιο ενός ξενοδοχείου για να μείνει ο Στηβ με τους φίλους του ενώ μια γυναίκα, η Κέλλυ Σήτον, προσφέρθηκε να οδηγήσει τον Στηβ και τα σκυλιά του στον προορισμό τους.
Νοίκιασαν ένα δωμάτιο ενός ξενοδοχείου για να μείνει ο Στηβ

Νοίκιασαν ένα δωμάτιο ενός ξενοδοχείου για να μείνει ο Στηβ
Μόλις η παρέα έφτασε στην Ιντιάνα τους περίμενε η Άντζελα, μια γυναίκα η οποία διευθύνει μια οργάνωση που φροντίζει ειδικά άστεγους που έχουν κατοικίδια.

Από εκείνη την ημέρα η Άντζελα κάνει ότι μπορεί ώστε ο Στηβ με τους φίλους του να έχουν μια καλύτερη ζωή. Τους δώρησε και ένα καινούργιο τρέιλερ ώστε να μην χρειαστεί να κοιμηθούν ξανά στο δρόμο.
Από εκείνη την ημέρα η Άντζελα κάνει ότι μπορεί ώστε ο Στηβ με τους φίλους του να έχουν μια καλύτερη ζωή.
Όσο για τον Στηβ.. Εξακολουθεί να είναι έκπληκτος με την απροσδόκητη καλοσύνη των συνανθρώπων του.

Όσο για τον Στήβ.. Εξακολουθεί να είναι έκπληκτος με την απροσδόκητη καλοσύνη των συνανθρώπων του.

Όσο για τον Στήβ.. Εξακολουθεί να είναι έκπληκτος με την απροσδόκητη καλοσύνη των συνανθρώπων του.
«Αν δεν βοηθούσατε όλοι εσείς, αυτός ο άνθρωπος θα εξακολουθούσε να σέρνει με δυσκολία το καρότσι του, χωρίς να γνωρίζει ποια δυσκολία τον περιμένει στην επόμενη στροφή”.

Αν δεν βοηθούσατε όλοι εσείς, αυτός ο άνθρωπος θα εξακολουθούσε να σέρνει με κόπο το τρέιλερ χωρίς να γνωρίζει ποια δυσκολία τον περιμένει στην επόμενη στροφή

Αυτό έγραψε η Αλίσια στο Facebook θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους πρόσφεραν ότι μπορούσαν για να έχει ο Στηβ μια καλύτερη ζωή.