Είπε ψέμματα στους αστυνομικούς ότι ο άντρας της κοιμόνταν όλη μέρα. Αλλά δεν υπολόγισε κάτι
Advertisement

Ένας άντρας είχε βγει ένα βράδυ με τους φίλους του για ένα ποτό. Τελικά το ένα ποτό έφερε το άλλο και ο άντρας μέθυσε. Όταν ήρθε η ώρα να φύγουν, οι φίλοι του τον παρακαλούσαν να τους αφήσει να τον πάνε σπίτι. Αλλά αυτός ήταν ανένδοτος.

Τους έλεγε με τρεμάμενη φωνή ότι νιώθει μια χαρά και ότι το σπίτι του βρίσκεται μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά.

Advertisement

Μπήκε στο αυτοκίνητο και ξεκίνησε. Μετά από περίπου 500 μέτρα, βρέθηκε μπροστά σε μπλόκο της αστυνομίας.
Είπε ψέμματα στους αστυνομικούς ότι ο άντρας της κοιμόνταν όλη μέρα. Αλλά δεν υπολόγισε κάτι
Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και του είπαν να βγει από το αυτοκίνητο. Έπειτα του ζήτησαν να περπατήσει την ευθεία γραμμή ώστε να καταλάβουν αν και πόσο έχει πιει.

Πριν προλάβει όμως να ξεκινήσει, το κέντρο ειδοποίησε τους αστυνομικούς ότι μερικά σπίτια πιο πέρα, υπήρχε ληστεία σε εξέλιξη. Τον σταμάτησαν, του είπαν να τους περιμένει και έφυγαν όλοι τρέχοντας προς το σημείο.

Ο άντρας περίμενε, περίμενε, περίμενε και όταν είδε ότι οι αστυνομικοί δεν επέστρεφαν, έφυγε για το σπίτι του.

Όταν έφτασε, είπε στη σύζυγό του ότι πάει να κοιμηθεί. Της είπε ακόμη ότι αν τον αναζητήσει κάποιος, είναι δυο μέρες άρρωστος με γρίπη και ότι δεν έχει σηκωθεί καθόλου από το κρεβάτι του αυτό το χρονικό διάστημα.

Λίγες ώρες αργότερα, δυο αστυνομικοί χτυπήσαν την πόρτα. Ρώτησαν την σύζυγο αν ο κύριος Κ… ζει εκεί και εκείνη τους απάντησε ναι. Όταν της είπαν ότι θέλουν να του μιλήσουν, τους είπε ότι από την προηγούμενη μέρα είναι στο κρεβάτι με πυρετό και ότι δεν έχει βγει καθόλου από το σπίτι.

Η αστυνομικοί όμως είχαν την άδεια οδήγησης του. Ζήτησαν να δουν το αυτοκίνητό του αλλά η σύζυγος αρνήθηκε και θέλησε να μάθει πρώτα τον λόγο.

Εκείνοι όμως επέμεναν και αναγκάστηκε να τους οδηγήσει στο γκαράζ.

Όταν άνοιξε την πόρτα του γκαράζ, μέσα υπήρχε ένα περιπολικό της αστυνομίας. Τα φώτα ήταν αναμμένα και ο φάρος αναβόσβηνε..

Είπε ψέμματα στους αστυνομικούς ότι ο άντρας της κοιμόνταν όλη μέρα. Αλλά δεν υπολόγισε κάτι

 

Η αληθινή αυτή ιστορία ειπώθηκε από τον ίδιο τον οδηγό κατά την πρώτη συνεδρία μιας ομάδας Ανώνυμων Αλκοολικών. Στη συνέχεια κάποιος την δημοσιοποίησε σε μια εφημερίδα.. 

Advertisement