Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε μια καταπληκτική γυναίκα. Μια γυναίκα που βρήκε τη θέληση και τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της και να ξεπεράσει κάθε, μέχρι εκείνη τη μέρα, ανυπέρβλητο εμπόδιο. Μια γυναίκα που κατάφερε να πετύχει το στόχο της σώζοντας ταυτόχρονα την ίδια της τη ζωή.
Είχε μάθει να ζει με τον χλευασμό και την ειρωνεία των άλλων για την εμφάνιση της. Μέχρι που αποφάσισε να κάνει κάτι
Η Τρέισι έχει βιώσει τον χλευασμό, την ειρωνεία και την παρενόχληση από τότε που μπορεί να θυμηθεί. Από την παιδική της ηλικία θυμάται τους συμμαθητές της το σχολείο να γελούν πίσω από την πλάτη της και να την αποκαλούν, όχι με το όνομα της, αλλά με ειρωνικά προσωνύμια.

Οι γιατροί σε όλη της τη ζωή προσπαθούσαν να την πείσουν να κάνει κάτι με τον εαυτό της. Εκείνη όμως έμαθε να θάβει μέσα της τον φόβο και να ζει μέσα στην άρνηση.

Το φαγητό έγινε η απόδραση της και μεγάλωσε προσποιούμενη ότι είναι ευτυχισμένη. Εσωτερικά όμως ένιωθε απαίσια.

Όταν το βάρος της έφτασε τα 156 κιλά οι γιατροί της είπαν ότι ήταν νοσηρά παχύσαρκη και ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να αναπτύξει καρκίνο, καρδιακές παθήσεις και διαβήτη.

Ήθελε απελπισμένα να αλλάξει τις συνήθειες του τρόπου ζωής της, αλλά δεν ήταν εύκολο. Είναι μια δύσκολη απόφαση που πρέπει να έχεις θέληση και πείσμα για να την πραγματοποιήσεις. Λίγοι είναι αυτοί που τελικά τα καταφέρουν.

Η Τρέισι όμως το ήθελε πολύ και για αυτό όχι μόνο ζήτησε επαγγελματική βοήθεια αλλά αφιέρωσε τον εαυτό της σε αυτό το σκοπό.

Απλά περιμένετε μέχρι να τη δείτε στο τέλος αυτού του βίντεο.  Ένα χρόνο αργότερα, αφότου έχασε 90 κιλά χωρίς τη χρήση φαρμάκων ή χειρουργικής επέμβασης. Η Τρέισι δείχνει τον δρόμο και σε άλλους ανθρώπους με παρόμοιο πρόβλημα και αποδεικνύει ότι αν το θέλεις πραγματικά τίποτα δεν είναι αδύνατο.