Επιβάτιδα αεροπλάνου έβρισε χυδαία κοριτσάκι με αναπηρία και τους γονείς του. Η απάντηση της μητέρας έγινε viral
Advertisement

Θα μπορούσε να είναι μια από εκείνες τις απαίσιες ιστορίες στις οποίες πολλοί ίσως από εμάς ήμασταν παρόντες και θέλουμε να ξεχάσουμε. Ή μια από εκείνες τις στιγμές που κάποιος, εντελώς άδικα μας ντρόπιασε δημοσίως και εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι για να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας.

Μόνο που είναι πολύ χειρότερα. Γιατί στη σκηνή που εκτυλίχθηκε σε αεροπορική πτήση από την Ίμπιζα στο Μάντσεστερ θύμα ήταν ένα 8χρονο κορίτσι που υποφέρει από ένα σοβαρό και σπάνιο σύνδρομο, οι γονείς του και τα αδέρφια και θλιβερή «πρωταγωνίστρια» μια νεαρή γυναίκα που τους επιτέθηκε με απίστευτο μένος επειδή…έχασε τον ύπνο της.

Advertisement

Κάποιες φορές όμως οι άθλιοι πρωταγωνιστές τέτοιων περιστατικών δεν μένουν «ατιμώρητοι»…

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η 20χρονη που ίσως έλαβε την απάντηση που της αξίζει από την ανάρτηση που έκανε η μητέρα του κοριτσιού μια ημέρα μετά.

Η 20χρονη γυναίκα, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook η μητέρα του παιδιού Νicole Colenso, καθόταν μπροστά από το κοριτσάκι που πάσχει από το νευροδερματικό σύνδρομο Sturge-Weber και επιτέθηκε χυδαία στους γονείς του κάνοντας απίστευτη σκηνή μέσα στο αεροπλάνο.

Αφορμή ήταν η φασαρία που έκανε η μικρή καθώς είχε ένα επεισόδιο, που σχετίζεται με το σύνδρομο από το οποίο πάσχει. Οι φωνές προφανώς εκνεύρισαν την 20χρονη η οποία άρχισε να παραπονιέται πως το κορίτσι διέκοψε τον ύπνο της (spoilt her beuty sleep για την ακρίβεια) και στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει στους γονείς, στο παιδί και στα τρία αδέρφια του ενώ εκείνοι προσπαθούσαν ευγενικά να της εξηγήσουν για την κατάσταση του κοριτσιού.

Η γυναίκα όμως δεν άκουγε τίποτε και αφού καταφέρθηκε κατά του πατέρα με άσεμνους χαρακτηρισμούς του είπε επιτακτικά «να την κάνουν (σ.σ. τη μικρή) να σκάσει», όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η κ.Colenso.

H ανάρτηση μάλιστα συνοδεύεται και από τη φωτογραφία της 20χρονης και περιλαμβάνει μια απάντηση αλλά και μια εξήγηση που θα είναι και η «τιμωρία» της απαράδεκτης γυναίκας. Εάν φυσικά διαθέτει συνείδηση…
Επιβάτιδα αεροπλάνου έβρισε χυδαία κοριτσάκι με αναπηρία και τους γονείς του. Η απάντηση της μητέρας έγινε viralΕπιβάτιδα αεροπλάνου έβρισε χυδαία κοριτσάκι με αναπηρία και τους γονείς του. Η απάντηση της μητέρας έγινε viral
«Αγαπητή κυρία στην χθεσινή πτήση από Ίμπιζα για Μάντσεστερ.
Λυπούμαστε που η κόρη μας σας διέκοψε τον ύπνο σας αλλά όπως ήταν εμφανές είχε καταρρεύσει και δεν ένιωθε καλά.

Αισθανθήκατε την ανάγκη να γυρίσετε και να μας ζητήσετε “να την κάνουμε να σκάσει!”. Αυτό δεν βοήθησε (σ.σ. στην καταπολέμηση) του άγχους που ήδη βίωνε ούτε βοήθησε τη δική μας προσπάθειά να διαχειριστούμε την κατάσταση.

Σας εξηγήσαμε την κατάστασή της πολύ ευγενικά, σας είπαμε πως λυπούμαστε εάν δημιουργεί πρόβλημα και πως ίσως να έπρεπε να ρωτήσουμε για αλλαγή θέσης. Στη συνέχεια όμως εσείς επαναλαμβάνατε πως “όλος αυτός ο θόρυβος σας έχει αρρωστήσει” και (σ.σ. αναρωτιόσασταν γιατί) “δεν την κάνουμε να σκάσει!”.

Συνεχίσατε την απαράδεκτη συμπεριφορά σας και αποκαλέσατε δημόσια των πατέρα της “μ@@@@@@” μπροστά της (σ.σ. στο κοριτσάκι) και στα τρία της αδέρφια.

Η συμπεριφορά σας και το ξέσπασμά σας δεν βοήθησαν σε καμία περίπτωση την προσπάθεια να ηρεμήσουν οι κόρες μας.

Ελπίζω τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να βοηθήσουν ώστε αυτό το post να φτάσει σε εσάς για να σας ενημερώσουμε πως το ίδιο 8χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, το ίδιο βράδυ καθώς αισθάνθηκε σοβαρή αδιαθεσία. Εσείς, καταφέρατε να κοιμηθείτε καλύτερα;».

Advertisement