«Παιδί μου, σ’ αυτό τον κόσμο πάντα είμαστε μόνοι μας και ότι κάνουμε, το κάνουμε για εμάς». Γνωρίστε την κ. Ευρυδίκη, ηλικίας 103 ετών, στην οποία υποκλίνεται το διαδίκτυο.
Η δασκάλα πιάνου 103 ετών από το γηροκομείο του Πειραιά που θα λατρέψετε!

 

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες μια αξιολάτρευτη Ελληνίδα γιαγιά η οποία διανύει το 103ο έτος της ηλικίας της και δίνει μαθήματα δύναμης και αισιοδοξίας από το Γηροκομείο του Πειραιά όπου ζει.

Το βίντεο όπου η γιαγιά Ευρυδίκη παίζει πιάνο διασκεδάζοντας και τραγουδώντας μαζί με τους υπόλοιπους διαμένοντες στο γηροκομείο έχει γίνει viral. Και δεν είναι τυχαίο.

Η χρήστης του Facebook Kaloskami Zanneta (καθηγήτρια μουσικής) ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό της στο facebook, και από τότε έχει γίνει viral με 126.000 προβολές, 1.100 κοινοποιήσεις και πάνω από 4.000 likes.

Η κυρία Zanneta έγραψε ανεβάζοντας το βίντεο:

«Η κυρία Ευρυδίκη ετών 103, δασκάλα πιάνου!!! Την γνώρισα εχθές στο γηροκομείο Πειραιά, όπου κάναμε την εκδήλωση με την χορωδία. Σημασία όμως δεν έχει αυτό…σημασία έχει ότι, αυτή η γυναίκα μου άλλαξε κάθε τρόπο σκέψης !!!

“Παιδί μου, σ αυτό τον κόσμο πάντα είμαστε μόνοι μας και ότι κάνουμε,το κάνουμε για εμάς! Γι αυτό την ψυχή και τα όνειρα σου, μην τα διαπραγματεύεσαι με κανέναν. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑ ΠΟΤΕ!!!!”

Ευχαριστώ γιαγιά Ευρυδίκη. Η αλήθεια είναι ότι από εχθές, κοιμάμαι με τα δικά σου λόγια!!!!”
 
Πολλά like στην υπέροχη κυρία Ευρυδίκη! Απολαύστε την!