Μια νέα διαφήμιση της Kmart, μιας αλυσίδας οικονομικών καταστημάτων, έχει διχάσει τις τελευταίες ώρες τους Αμερικανούς. Η διαφήμιση που απεικονίζει μια ομάδα ανδρών με μπόξερ να κουνούν ρυθμικά τους γοφούς τους υπό τους ήχους του “Jingle Bells” , έχει προκαλέσει πολλά και ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

dinfo.gr - Η διαφήμιση αντρικών εσωρούχων που διχάζει την Αμερική

Η 55 δευτερολέπτων διαφήμιση που ονομάζεται “Show Your Joe” , ξεκινά με την εικόνα έξι αντρών οι οποίοι με την πρώτη ματιά φαίνονται ντυμένοι με σμόκιν. Όταν φύγει όμως η κουρτίνα, αποκαλύπτεται ότι από την μέση και κάτω φορούν μόνο το εσώρουχο τους.

Οι άνδρες λυγίζουν τα πόδια τους και κινούν το σώμα τους έτσι ώστε να δίνουν την εντύπωση ότι παίζουν το “Jingle Bells” με κουδούνια που υπάρχουν κρεμασμένα πάνω τους.

Η διαφήμιση είναι μέρος μιας νέας διαφημιστικής καμπάνιας για τα Joe Boxer, μια μάρκα εσωρούχων και συναφών ειδών ένδυσης που πωλούνται αποκλειστικά από τα Kmart και τα Sears.

“Αηδιαστικό” και “δυσάρεστο” είναι μόνο μερικά από τα σχόλια χρηστών του Facebook στην σελίδα της εταιρείας ενώ υπάρχουν και αυτοί που απειλούν ότι δεν πρόκειται να αγοράσουν ξανά από τα συγκεκριμένα καταστήματα αν δεν αποσυρθεί η διαφήμιση.

Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που ενθουσιάστηκαν με την ιδέα των διαφημιστών και αφήνουν σχόλια όπως “Απίθανο” και “Πανέξυπνο” .

Το σίγουρο είναι πάντως ότι η εταιρεία πέτυχε το σκοπό της, να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομα της. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτός ο θόρυβος θα έχει θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο στην εταιρεία.