Η καλύτερη απάντηση σε κάποιον που βρίσκεται σε άρνηση! Αστεία ιστορία!
Advertisement

Ποτέ δεν θα μπορούσατε να μαντέψετε τι είπε ένας γιατρός στη μητέρα μιας 16χρονης.. Διαβάστε αυτή την προφανώς φανταστική, αλλά πολύ αστεία ιστορία.

Η καλύτερη απάντηση σε κάποιον που βρίσκεται σε άρνηση! Αστεία ιστορία!

Advertisement

“Μια γυναίκα, η κυρία Τζέιμς, πήγε την 16χρονη κόρη της στο γιατρό.

“Καθίστε κυρία Τζέιμς, ποιο είναι το πρόβλημα;” τη ρώτησε ο γιατρός.

“Το πρόβλημα δεν το έχω εγώ αλλά η κόρη μου η Ντάρλα. Εδώ και αρκετό καιρό κάθε μέρα έχει λιγούρες, παίρνει συνέχεια βάρος και τα πρωινά νιώθει άρρωστη”.

Ο γιατρός ζήτησε από την Ντάρλα να ξαπλώσει και άρχισε να την εξετάζει. Μετά από αρκετά λεπτά, στράφηκε προς τη μητέρα και της είπε με σιγανή φωνή:

“Λοιπόν, δεν ξέρω πώς να σας το πω αυτό πιο διακριτικά, αλλά η κόρη σας είναι έγκυος. Για την ακρίβεια, αν θα μπορούσα να εικάσω, είναι περίπου 4 μηνών .

Η μητέρα ξαφνιασμένη άρχισε να φωνάζει: “Έγκυος; Δεν μπορεί να είναι η Ντάρλα μου έγκυος. Ποτέ δεν βρέθηκε μόνη της με κάποιον άντρα. Έτσι δεν είναι Ντάρλα; Πες και εσύ”.

“Όχι μητέρα! Ποτέ δεν έχω ούτε καν φιλήσει κάποιο αγόρι”, απάντησε η κόρη της.

Ο γιατρός, σηκώθηκε από τη θέση του και περπάτησε αμίλητος μέχρι το παράθυρο. Στη συνέχεια στάθηκε εκεί και κοίταζε έξω.

Πέρασαν πέντε λεπτά, δέκα λεπτά και ο γιατρός δεν είχε κουνηθεί από το παράθυρο.

Η κυρία Τζέιμς δεν κρατήθηκε και όλο απορία τον ρώτησε:

“Συμβαίνει κάτι έξω από το παράθυρο γιατρέ;”

Ο γιατρός εξακολουθώντας να κοιτάζει έξω, της απάντησε:

«Όχι, όχι καμία σχέση. Απλά την τελευταία φορά που συνέβη κάτι σαν αυτό που συνέβη στη κόρη σας, ένα αστέρι εμφανίστηκε στην Ανατολή και τρεις σοφοί μάγοι ήρθαν κουβαλώντας δώρα από το λόφο. Θα καταριέμαι για μια ζωή τον εαυτό μου, αν χάσω αυτό το θέαμα”.”

Advertisement