Η «Μήλος του χειμώνα» βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα

Ότι είναι η Μήλος για το καλοκαίρι είναι και η Βυτίνα Αρκαδίας για το χειμώνα: Ο απόλυτος, δηλαδή, ρομαντικός προορισμός.

Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα

Το καταλαβαίνεις πριν μπεις ακόμη στο χωριό. Στην είσοδο θα βρεθείς μπροστά σε ένα μοναδικό υπερθέαμα της φύσης.

Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα

Θα διασχίσεις ένα δρόμο σκεπασμένο από αρωματικά σφενδάμια και πλάτανους απολαμβάνοντας τη μουσική παράσταση των πουλιών, που τιτιβίζουν ασταμάτητα.

Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα

Οι ντόπιοι τον αποκαλούν «δρόμο της αγάπης» όχι μόνο για την ομορφιά του. Πολύ παλιά, οι νέοι του χωριού έκαναν το περίπατό τους σε αυτό το δρόμο πρωτογνωρίζοντας τους μελλοντικούς τους συζύγους και ανταλλάσσοντας ερωτικά βλέμματα και μηνύματα, σύμφωνα πάντα με τα αυστηρά ήθη της εποχής.

Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα

Μπαίνοντας στο χωριό οι όμορφες εκπλήξεις συνεχίζονται. Όμορφα γραφικά καλντερίμια, πετρόχτιστα αρχοντικά, σπίτια με κήπους και ένα υπέροχο ανακαινισμένο χιονοδρομικό κέντρο!

Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα

Σημείο αναφοράς η κεντρική πλατεία με την εκκλησία του Άγιου Τρύφωνα ένα δημιούργημα Αρκαδικής αρχιτεκτονικής, χτισμένη με το περίφημο μαύρο μάρμαρο της περιοχής, το αξιόλογο Λαογραφικό Μουσείο και η Βιβλιοθήκη που φιλοξενείται σ’ ένα ιστορικό κτίριο, το πετρόχτιστο «Ελληνικό Σχολείο».

Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα

Στο στολίδι του Μαίναλου θα χαλαρώσεις στα πανέμορφα πάρκα απολαμβάνοντας ρομαντικές στιγμές και θα νιώσεις ένα με τη φύση θαυμάζοντας τα τρεχούμενα νερά της περιοχής.

Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα

Όμορφη, δροσερή, γαλήνια, καταπράσινη και γραφική, πολιτισμένη και φιλόξενη, με τα ατμοσφαιρικά Καφέ και τα παραδοσιακά εστιατόρια, η Βυτίνα παραμένει η μεγάλη κυρία της τουριστικής ανάπτυξης του νομού Αρκαδίας.

Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα Η "Μήλος του χειμώνα" βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα