Το βίντεο που ακολουθεί, αρχίζει με μια ερώτηση: “Και αν σας δίνονταν η ευκαιρία να κάνετε αυτό που πάντα θέλατε να κάνετε;” Είναι μια απλή ερώτηση που όμως κρύβει μια παγίδα: “Θα πρέπει όμως να ξεκινήσετε να το κάνετε σήμερα”.

Η μικρή Λώρεν αλλά και ο Μάικλ, ο μπαμπάς της, απάντησαν.. Θα θέλαμε να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί.

Μπαμπάς και κόρη αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν μαζί κάτι απίστευτο. Η Λώρεν έπρεπε να χορέψει στον καλοκαιρινό χορό του σχολείου της μπροστά σε περισσότερα από 1000 άτομα. Αυτό που ήθελε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο ήταν να ανέβει στη σκηνή μαζί με τον μπαμπά της και να κάνουν έκπληξη στη μαμά.

Αλλά ο Μάικλ δεν είναι αυτό που αποκαλούμε “γεννημένος χορευτής”. Χρειάστηκαν πολλές πολλές κουραστικές πρόβες και πολλά πολλά μικρά ψέματα στη μαμά μέχρι να προετοιμαστεί κατάλληλα για εκείνο το βράδυ.

Η μεγάλη στιγμή ήρθε και ο μπαμπάς δεν είναι πουθενά. Η Λιν, η μαμά, τον καλεί στο τηλέφωνο, του στέλνει μηνύματα και ανησυχεί ότι δεν θα προλάβει να δει την κόρη του να χορεύει.
Η μαμά ανησυχεί ότι ο άντρας της δεν θα προλάβει τον χορό της κόρης τους. Μέχρι που ξεκινά η μουσική..
Ώσπου η αυλαία ανοίγει, η μουσική ξεκινάει και η μικρή Λώρεν ανεβαίνει στη σκηνή.. Δείτε την όμορφη συνέχεια και προσέξτε την αντίδραση της μαμάς όταν βλέπει ποιος χορεύει μαζί  με την κόρη της!