Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη!

Μπορεί τα πάντα να έχουν παραλύσει στην Νέα Υόρκη λόγω της ισχυρής χιονοθύελλας, οι κάτοικοί της όμως δεν έχασαν την ευκαιρία να βγουν στους δρόμους και να τραβήξουν μερικές όμορφες φωτογραφίες της χιονισμένης πόλης.
Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη
Από χθες, το βορειοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ καλύφθηκε από παχύ στρώμα χιονιού ενώ οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται, με αποτέλεσμα να κλείσουν πολλά σχολεία, να καταγραφούν προβλήματα στην κυκλοφορία και να καθηλωθούν αεροσκάφη στα αεροδρόμια.
Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη
Στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, το ύψος του χιονιού προβλέπεται ότι θα ξεπεράσει τα 30 εκατοστά με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, να καλεί τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.
Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη
Όμως παρά τα προβλήματα η πόλη είναι υπέροχη στο λευκό της πέπλο. Εμβληματικά σημεία της πόλης όπως το Άγαλμα της Ελευθερίας, το Times Square, το Central Park, το Μπρούκλιν και το Μανχάταν δείχνουν ακόμη πιο όμορφα.

Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη Η Νέα Υόρκη μετά τη χιονοθύελλα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη