Η συγκινητική στιγμή μεταξύ ενός αγοριού με μεγάλη καρδιά και ενός κοριτσιού με λευχαιμία
Advertisement

Οι κάμερες κατέγραψαν μια συγκινητική στιγμή μεταξύ ενός 9χρονου αγοριού με τεράστια καρδιά και ενός γενναίου 7χρονου κοριτσιού που παλεύει καθημερινά με τον καρκίνο.

Η συγκινητική στιγμή μεταξύ ενός αγοριού με μεγάλη καρδιά και ενός κοριτσιού με λευχαιμία

Advertisement

Όταν οι κάμερα του γηπέδου των Winnipeg Jets εστίασε στη μικρούλα Άλεξ Ντελαλόβ  η οποία εκείνη τη στιγμή κρατούσε μια πινακίδα που έγραφε «Χημειοθεραπείες τη μέρα … Jets τη νύχτα», το πλήθος ξέσπασε.

Η Άλεξ διαγνώστηκε με λευχαιμία τον Ιούλιο και διανύει ήδη τον έκτο γύρο της χημειοθεραπείας.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας ζήτησαν από την Άλεξ να έρθει και στο επόμενο παιχνίδι, όπου η κάμερα πάλι εστίασε πάνω της. Ο κόσμος την χειροκρότησε και πάλι θερμά αλλά αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα αγγίξει τις καρδιές σας.

Ένα μικρό αγόρι, που κάθονταν λίγες σειρές μπροστά της, ανέβηκε τις σκάλες, την πλησίασε και της έδωσε ένα μπαστούνι του χόκεϊ πάνω στο οποίο είχε υπογράψει ένας από τους παίκτες της ομάδας, ο Tyler Myers.

Η μικρή σοκαρισμένη από την ξαφνική εμφάνιση του αγοριού στράφηκε προς τους γονείς της. Όταν γύρισε όμως πάλι προς το αγόρι, εκείνο είχε εξαφανιστεί.

Στιγμές αργότερα, η Άλεξ περπάτησε μέχρι το αγόρι και τύλιξε τα χέρια της γύρω του, θέλοντας με αυτό το τρόπο να του πει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο στη συνέχεια:

 

 

Advertisement