Η συγκινητική στιγμή που ένας άστεγος άντρας συνάντησε ξανά τον σκύλο του!
Advertisement

Περίπου ένα μήνα πριν, ένας άντρας, ο Ρικ, εμφανίστηκε στο κέντρο διάσωσης ζώων Villalobos με το σκύλο του. Ο άντρας μπορεί να πήγε τον σκύλο του στους γιατρούς του κέντρου για να τον φροντίσουν αλλά ήταν φανερό σε όλους όσους είδαν το ζευγάρι, ότι αυτός που χρειάζονταν πραγματικά φροντίδα ήταν ο ίδιος ο Ρικ.

Ο Ρικ, όπως αποδείχθηκε αργότερα, έπασχε από μια πολύ άσχημη λοίμωξη.

Advertisement

Αρρώστησε όταν η Κάρμα έπεσε στο ποτάμι και εκείνος βούτηξε για να την σώσει, είπε στους υπεύθυνους του κέντρου.

«Δεν είναι κανένα μεγάλο μυστικό ότι τα νερά της Λουιζιάνα, δεν είναι και τα πιο καθαρά στον κόσμο» είπε η Τια Τόρρες, η οποία διευθύνει το Κέντρο Διάσωσης Villalobos, ένα χώρο που έχει γίνει το σπίτι εκατοντάδων πρώην κακοποιημένων και εγκαταλελειμμένων πίτμπουλ.

Η Τόρρες κάλεσε το 911, δίνοντας την υπόσχεση στον Ρικ ότι θα φροντίσει τον σκύλο του μέχρι να βγει από το νοσοκομείο. Ήταν η πρώτη φορά που συμφωνούσε να δεχτεί ένα σκυλί κάτω από αυτές τις συνθήκες, αλλά όπως είπε αργότερα “Ο άντρας μπήκε στο ασθενοφόρο μόνο όταν τον διαβεβαίωσα ότι θα φρόντιζα το σκυλί του μέχρι να επιστρέψει”.

Η Τόρες είχε συναντήσει ξανά τον Ρικ, όταν είχε έρθει να ζητήσει τροφή και ιατρική περίθαλψη για την Κάρμα.

“Προσφέρθηκα να του δώσω 20 δολάρια, αλλά αρνήθηκε” είπε. “Ήταν άστεγος, αλλά αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να φροντίσει τον σκύλο του, τίποτα παραπάνω”

Μη γνωρίζοντας το επώνυμο του Ρικ ή το νοσοκομείο που τον είχε πάει το ασθενοφόρο, η διευθύντρια του Κέντρου δεν ήξερε πόσο έπρεπε να τον περιμένει να επιστρέψει για να πάρει την Κάρμα. Ήταν βέβαιη για την αγάπη του άστεγου άντρα στην σκυλίτσα του αλλά δεν μπορούσε να ξέρει πόσο σοβαρή ήταν η λοίμωξη και σε τι κατάσταση θα ήταν όταν έβγαινε από το νοσοκομείο. Αν έβγαινε.

Έτσι, οι μέρες περνούσαν, ο Ρικ δεν εμφανίζονταν και η Τόρρες πήρε την απόφαση ότι ήρθε η ώρα να βρει ένα καινούργιο σπίτι στην Κάρμα.

Δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφίες της Κάρμα με την ιστορία της και το σχόλιο ότι “πρόκειται για ένα πλέον υγιέστατο σκυλάκι, λίγο φοβισμένο αλλά δεν θα αργήσει ή μέρα που θα βγει από το καβούκι της”.

Πολλοί άνθρωποι που διάβασαν την ιστορία της Κάρμα, της έστειλαν πολλά δώρα. Κάποιοι από αυτούς ήταν διατεθειμένοι και να την υιοθετήσουν.

Ευτυχώς όμως για το ζευγάρι, δυο εβδομάδες περίπου από την μέρα που χώρισαν, συναντήθηκαν και πάλι.

Η συγκινητική στιγμή που ένας άστεγος άντρας συνάντησε ξανά τον σκύλο του!

Ο Ρικ εμφανίστηκε και η Κάρμα του χάρισε τη πιο ζεστή, τη πιο τρυφερή αγκαλιά.

Η συγκινητική στιγμή που ένας άστεγος άντρας συναντά ξανά τον σκύλο του!

“Ο Ρικ ήταν υγιέστατος και όλο το προσωπικό, μαζί με εμένα κλαίγαμε από την συγκίνηση” είπε η Τόρρες “Πρέπει πάντα να προσφέρεις την βοήθεια σου σε όποιον την έχει ανάγκη. Που ξέρεις, μπορεί την επόμενη φορά αυτός που θα έχει ανάγκη, να είσαι εσύ”.

Η συγκινητική στιγμή που ένας άστεγος άντρας συνάντησε ξανά τον σκύλο του!

Η διευθύντρια συγκινημένη από την αφοσίωση άντρα και σκύλου, αποφάσισε να προσφέρει προσωρινή στέγαση στον Ρικ και μια δουλειά στο κέντρο διάσωσης.

Η συγκινητική στιγμή που ένας άστεγος άντρας συνάντησε ξανά τον σκύλο του!

Αγνή, όμορφη, ανιδιοτελής αγάπη ανάμεσα σε έναν άνθρωπο που έζησε πολύ δύσκολες στιγμές και στον καλύτερο του φίλο. Ένα σκύλο.

Advertisement