Η φωτογραφία αυτής της δύστυχης σκυλίτσας έγινε viral. Και της έσωσε τη ζωή..

Έχουμε δει μερικά καταπληκτικά βίντεο διάσωσης. Κανένα όμως δεν μοιάζει με αυτό που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Όταν βλέπουμε αρχικά την Πάμκιν στο βίντεο στέκεται μόνη της στη μέση του δρόμου. Το σώμα της καίγεται. Το δέρμα της είναι εκτεθειμένο. Η γούνα της είναι μπερδεμένη.
Η φωτογραφία αυτής της δύστυχης σκυλίτσας έγινε viral. Και της έσωσε τη ζωή..
Κάποιος την πυροβόλησε και την άφησε να πεθάνει. Αλλά το μαρτύριο της δεν τελειώνει εδώ.

Κάποιος ασυνείδητος την είδε και για να κάνει πλάκα την φωτογράφισε και ανέβασε τη φωτογραφία της στο Facebook. Το σχόλιο του κάτω από τη φωτογραφία;

“ΧΑΧΑΧΑ. Μόνο στη περιοχή 3rd ward, βλέπεις σκυλιά να καίγονται”.

Αλλά σήμερα τα νέα ταξιδεύουν πολύ γρήγορα στο Διαδίκτυο. Αυτή η φωτογραφία τελικά έγινε viral. Και αυτό το γεγονός ήταν που έσωσε τη ζωή της δύστυχης σκυλίτσας.

Κάποιοι καλοί άνθρωποι είδαν τη φωτογραφία και αποφάσισαν να κάνουν κάτι. Έτσι, αυτό που ξεκίνησε ως μια πράξη αρρωστημένου χιούμορ, κατέληξε σε κάτι πολύ όμορφο.

Οι εθελοντές έφτασαν γρήγορα στο σημείο, και εκεί ανακάλυψαν κάτι που κάνει την ιστορία της Πάμκιν ακόμη πιο συγκινητική. Η σκυλίτσα μόλις είχε γεννήσει. Το νεογέννητο της ήταν και αυτό καλυμμένο με ψύλλους και στα πρόθυρα του θανάτου. Δυστυχώς αυτό δεν τα κατάφερε. Η μαμά του όμως χάρη στην φροντίδα κάποιων καλών ανθρώπων επέστρεψε στη ζωή. Η γούνα της μεγάλωσε ξανά, έγινε λαμπερή και κατάλευκη. Τα σημάδια της επουλώθηκαν.

Στη συνέχεια, βρήκε και ένα σπίτι.. Δείτε το βίντεο: