Η χειρονομία αυτού του μικρού αγοριού θα σας λιώσει τη καρδιά!
Advertisement

Το γλυκό αγοράκι ήθελε να βοηθήσει την οικογένειά του κρατώντας ένα από τα νεογέννητα δίδυμα αδελφάκια του στο στήθος του. Όπως τα καγκουρό φροντίζουν τα μωρά τους, έτσι και το αγοράκι ακουμπάει το αγοράκι πάνω στο σώμα του για να το κρατήσει ζεστό.
Η χειρονομία αυτού του μικρού αγοριού θα σας λιώσει τη καρδιά!
Το νεογέννητο ηρεμεί ακούγοντας τους χτύπους της καρδιάς του και νιώθει ασφάλεια. Ο μεγάλος του αδερφός βρίσκεται από τώρα δίπλα του και το προστατεύει!

Δεν είναι εύκολη για κανένα μωρό, πόσο μάλλον αν είναι πρόωρο, η εμπειρία της γέννησης. Από την ασφάλεια της εμβρυϊκής στάσης, έρχεται στον κόσμο και δεν ξέρει πώς να χειριστεί τα χέρια και τα πόδια του. Νιώθει άβολα. Αυτή η σωματική επαφή, δέρμα δέρμα, με τη μητέρα, τον πατέρα, αλλά στην δική μας περίπτωση με τον αδερφό, του προσφέρει την παλιά αίσθηση, της σιγουριάς, της ζεστασιάς και της ασφάλειας που είχε στην κοιλιά της μαμάς. Αυτό το άγγιγμα είναι το κυριότερο μέσο για το συναισθηματικό δέσιμο με την οικογένεια του αλλά και το πρώτο του σχολείο, στο οποίο θα μάθει διαφορετικούς τρόπους αφής, μυρωδιές και απλές αντιδράσεις σε ερεθίσματα.

Advertisement

Όλοι εμείς, μέσα από το dinfo, στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στα νεογέννητα δίδυμα και ελπίζουμε ότι αυτή η όμορφη οικογένεια θα είναι πάντα γεμάτη ευτυχία και αγάπη.

Advertisement