Διαφήμιση

Ο οργανισμός Πράξη Αγάπης μαζί με την ευγενική προσφορά των ανθρώπων της διπλανής πόρτας έκαναν πάλι το θαύμα τους. Η 44χρονη Μαρία, μητέρα ενός παιδιού που το μεγαλώνει μόνη της, μπόρεσε να νικήσει τον καρκίνο του μαστού. 

Η Μαρία είναι μια 44χρονη μητέρα, που διαγνώστηκε πρόσφατα με ύποπτο ογκίδιο στο μαστό. Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία έρχεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

Διαφήμιση

Σε ηλικία μόλις 29 χρονών, η Μαρία διεγνώσθη με θηλώδες καρκίνωμα του θυρεοειδή. Ωστόσο, η βιοψία που πραγματοποιήθηκε μετά την ολική θυρεοειδεκτομή στην οποία υπεβλήθη, ανέδειξε μυελοειδές καρκίνωμα του θυρεοειδή, το οποίο είναι σαφώς πιο επιθετικό και μεταστατικό. Έτσι λοιπόν, η Μαρία αναγκάστηκε να υποβληθεί σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση, ώστε να πραγματοποιηθεί λεμφαδενικός καθαρισμός στην τραχηλική χώρα.

Από τότε η Μαρία, υποβαλλόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε απεικονιστικές και αιματολογικές εξετάσεις. Ενώ όμως πίστευε πως η περιπέτεια της υγείας της είχε τελειώσει, η Μαρία διαγνώστηκε πρόσφατα με ύποπτο ογκίδιο στο μαστό .

Σύμφωνα με τον γιατρό που την παρακολουθεί, η Μαρία έπρεπε να υποβληθεί ΆΜΕΣΑ σε χειρουργική αφαίρεση του όγκου, η οποία και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε ιδιωτική κλινική, καθώς η λίστα αναμονής στα δημόσια νοσοκομεία είναι μεγάλη και οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορούσε να αποβεί μοιραία. Δυστυχώς όμως, η Μαρία δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθει στο κόστος της επέμβασης, αφού το μηνιαίο εισόδημά της επαρκεί μετά βίας για τις καθημερινές ανάγκες της ίδιας και του παιδιού της.

Η αγάπη του κόσμου όμως μαζί με τον Οργανισμό Πράξη Αγάπης έκαναν και πάλι το θαύμα τους. Η Μαρία νίκησε τον καρκίνο! Νίκησε η αγάπη και η αλληλεγγύη!

Ολόκληρη η ανάρτηση της Πράξης Αγάπης

«Για άλλη μια φορά, νίκησε η αγάπη και η αλληλεγγύη!

Χάρη στην ευαισθητοποίηση και την πολύτιμη συνεισφορά σας, καταφέραμε να αποπληρώσουμε την επέμβαση αφαίρεσης όγκου, στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα η Μαρία, όπως και τα υπόλοιπα ιατροφαρμακευτικά της έξοδα που αδυνατούσε μέχρι πρότινος να εξασφαλίσει.

Η 44χρονη μητέρα παλεύει με τον καρκίνο από την ηλικία των 29 ετών, όπου και διαγνώστηκε με μυελώδες καρκίνωμα του θυρεοειδή, ενώ πριν από μερικούς μήνες, ο γιατρός της εντόπισε μία ύποπτη μάζα στο δεξί της μαστό, η οποία έπρεπε να αφαιρεθεί άμεσα. Ευτυχώς, όλα πήγαν κατ’ ευχήν.

Ωστόσο οι ανάγκες για την 44χρονη μονογονέα δε σταματούν εδώ. Τα προβλήματα υγείας είναι πολλά. Εξετάσεις, φάρμακα, επισκέψεις σε γιατρούς και ένα παιδί που πρέπει να μεγαλώσει μόνη της.

Χάρη σε όλους εσάς, καταφέραμε να προσφέρουμε μια χείρα βοηθείας σ’ αυτή τη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, που όλα αυτά τα χρόνια παλεύει να κρατηθεί στην επιφάνεια. Είμαστε εδώ, για κάθε παιδί και για κάθε ενήλικα που περνά δύσκολες ώρες.
Είμαστε ενωμένοι!».

Διαφήμιση