Όλοι κάποτε ακούσαμε από κάποιον γνωστό μας μια τρομακτική ιστορία με φαντάσματα. Φυσικά όταν η κουβέντα έρχεται στις αποδείξεις, το θέμα της συζήτησης αλλάζει πολύ γρήγορα.

Η ιστορία της 33χρονης Ντόνα Άιρες από την Αγγλία όμως, μπορεί και να είναι πραγματική. Διαβάστε το άρθρο, δείτε το βίντεο και αποφασίστε μόνοι σας.

Η Ντόνα Άιρες ανέβασε στο Youtube ένα βίντεο μέσα από το οποίο προσπαθεί να αποδείξει ότι τα φαντάσματα υπάρχουν. Για την ακρίβεια ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο φάντασμα. Το πνεύμα του αδερφού της.

Η Ντόνα και ο αδελφός της, ο Πωλ, πάντα είχαν μια πολύ ταραγμένη σχέση. Από την ημέρα όμως που ο Πωλ πέθανε το 2009, η Ντόνα και ο σύντροφός της, ο Τζέισον Χέις, άρχισαν να παρατηρούν μερικά πολύ παράξενα παραφυσικά γεγονότα.

Ισχυρίζεται ότι ο αδελφός της στοιχειώνει το σπίτι της. Θα νομίζετε ότι είναι τρελή, αλλά προσέξτε το κουτάλι..
Η Ντόνα ισχυρίζεται ότι τα παραφυσικά περιστατικά την ακολουθούν και στα 5 σπίτια που έχει ζήσει από το 2009. Λέει ότι δεν έχει σημασία το σπίτι ή η περιοχή. Παράξενα πράγματα της συμβαίνουν παντού. Στην αρχή ακούει δυνατούς θορύβους, στη συνέχεια παρατηρεί παράξενα σημάδια στους τοίχους και καταλήγει να γίνεται μάρτυρας τυχαίων αντικείμενων που κινούνται εντελώς μόνα τους στο χώρο.

Η Ντόνα δεν έχει καμία επαγγελματική συσκευή που να ελέγχει για ενέργεια, έτσι παλεύει να καταγράψει την κάθε στιγμή με ένα κινητό τηλέφωνο και την κάμερα του υπολογιστή.

Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι όσα ισχυρίζεται η Ντόνα είναι ένα καλοστημένο ψέμα αλλά εκεινη προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να αποδείξει ότι λέει την αλήθεια.

Η Ντόνα έχει καταγράψει κουτάλια να λυγίζουν..

πράγματα να μετακινούνται..

αλλά και να αιωρούνται στο κενό!


Έχει επίσης παρατηρήσει πολυελαίους, κασέτες, πίνακες και άλλα αντικείμενα να κινούνται φαινομενικά χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Το ανησυχητικό είναι ότι το πνεύμα έχει κάτι προσωπικό, από ότι όλα δείχνουν, με την Ντόνα. Υπάρχει βίντεο όπου μια αόρατη δύναμη τραβάει ένα από τα σκουλαρίκια της με δύναμη ενώ η Ντόνα ισχυρίζεται ότι ένα βράδυ ξύπνησε επειδή ένιωθε ότι μια δύναμη την τραβούσε στο κρεβάτι.

Η Ντόνα, η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, υποστήριξε μέσω του YouTube ότι δεν ψάχνει για χρήματα ή φήμη. Δεν τη νοιάζει αν οι άνθρωποι νομίζουν ότι όσα περνάει δεν είναι αληθινά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και αποφασίστε μόνοι σας για την εγκυρότητα των όσων υποστηρίζει η Ντόνα.