Φωτογραφία αρχείου - depositphotos
Advertisement

Ένα εστιατόριο άνοιξε πρόσφατα στην Αθήνα, 28ης Οκτωβρίου και Έβρου 2 στο Ζεφύρι, και με μια του ανάρτηση κατάφερε να αποσπάσει το χειροκρότημα όλων.

Το γιατί μπορείτε να το καταλάβετε στην συνέχεια διαβάζοντας την ανάρτηση:

Advertisement

Αγαπητοί φίλοι 2-3 πράγματα.

✍️Αρχικά σας ευχαριστούμε για την απίστευτη στήριξη σας τις πρώτες μέρες λειτουργίας μας. Δεν έχουμε λόγια… 🙏🙏🙏

✍️Σας ενημερώνουμε με μια μικρή καθυστέρηση (και συγνώμη για αυτό) ότι το κατάστημα μας θα παραμένει κλειστό τις Κυριακές). Ξεκουραζόμαστε και εμείς και οι εργαζόμενοι μας.

✍️Και αυτή την εβδομάδα οι ώρες λειτουργίας μας θα είναι από τις 16.00 έως τις 00.00. Από την επόμενη θα λειτουργούμε Δευτέρα έως και Σάββατο από τις 12.00 έως τις 00.00.

✍️ Κάθε βράδυ στο κλείσιμο, οποίος έχει ανάγκη μπορεί να έρχεται και να τρώει δωρεάν. Παρακαλούμε θερμά χωρίς ντροπές, αν γνωρίζετε κόσμο ενημερώστε τον να έρθει να βρει ένα πιάτο φαγητό. Δεν θα δώσουμε ποτέ την επόμενη μέρα χτεσινό κρέας και φυσικά δεν μπορούμε να τρώμε ότι μένει. Υπάρχει κόσμος που το χρειάζεται…

☎️210 23 11 198
☎️210 23 17 823
28ης Οκτωβρίου και Έβρου 2 Ζεφύρι
Εκ της διευθύνσεως του Δία Χοιρός

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ζητά από όποιον έχει ανάγκη να πηγαίνει στο κλείσιμο και να τρώει δωρεάν γιατί δεν θα δώσει την επόμενη μέρα χτεσινό κρέας. Μία σπουδαία πράξη ανθρωπιάς και καλοσύνης ενάντια στην σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Σήμερα οι ιδιοκτήτες του καταστήματος Μαρία Θεοδωροπούλου και Γιάννης Τσιουμπρής μίλησαν στο OPEN.

«Δεν διανοηθήκαμε να δίνουμε φαγητό της προηγούμενης ημέρας στους πελάτες μας για αυτό είχαμε δυο επιλογές ή να το πετάξουμε ή να το δίνουμε στον κόσμο που έχει ανάγκη, και για μας αυτονόητο είναι το δεύτερο» ανέφερε η ιδιοκτήτρια Μαρία Θεοδωροπούλου.

Από τη μεριά του ο ιδιοκτήτης Γιάννης Τσιουμπρής είπε «ζούμε δύσκολες μέρες το αντιλαμβανόμαστε όλοι στην κοινωνία, οπότε όταν υπάρχει κόσμος που έχει ανάγκη δεν γίνεται να κλείνεις τα μάτια».

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Advertisement