Στις μέρες μας όλο και συχνότερα οι ερευνητές ανακοινώνουν και μια καινούργια ανακάλυψη. Κάποια από τα ευρήματα τους είναι παράξενα, κάποια τρομακτικά και κάποια άλλα απλώς διασκεδαστικά!

Σύμφωνα με πρόσφατες λοιπόν μελέτες, αν αναζητάτε ένα ακριβές τεστ προσωπικότητας, μην ψάχνετε μακριά. Απλώστε τα χέρια σας και προσέξτε τα δάχτυλα σας. Πιο συγκεκριμένα: Τον παράμεσο.

Λένε ότι το μυστικό στην προσωπικότητά σας είναι το μήκος αυτού το δάχτυλου. Κάντε το τεστ!

Όπως αποδεικνύεται, το μήκος του παράμεσου σας δείχνει την ποσότητα της τεστοστερόνης στην οποία εκτεθήκατε στη μήτρα. Όσο μεγαλύτερος ή μικρότερος είναι ο παράμεσος, τόσο πιο αποκαλυπτικό το αποτέλεσμα για τον ψυχικό σας κόσμο.

Για να δείτε τι λένε τα χέρια σας για την δική σας προσωπικότητα, ισιώστε το αριστερό σας χέρι και συγκρίνετε το με τις παρακάτω εικόνες.

Η εικόνα “Α” σημαίνει ότι ο παράμεσος είναι μεγαλύτερος από το δείκτη σας, η εικόνα “Β” ότι ο παράμεσος είναι μικρότερος από τον δείκτη σας και η εικόνα “Γ” ότι έχουν το ίδιο μήκος.

Κάντε το τεστ και γνωρίστε τον εαυτό σας από το μήκος των δαχτύλων σας!

Αν ο παράμεσος είναι μεγαλύτερος από τον δείκτη: Είστε γοητευτικός!

Αν ο παράμεσος είναι μεγαλύτερος από τον δείκτη: Είστε γοητευτικός!

Μήπως σας φλερτάρουν συχνά ή ανταποκρίνονται θετικά στο φλερτ σας; Αυτό πιθανώς συμβαίνει επειδή ο παράμεσος σας είναι μεγαλύτερος από το δείκτη σας.

Είστε άτομα με περίσσια αυτοπεποίθηση και γοητεία. Είστε αυθόρμητοι, σας αρέσει να ρισκάρετε αν και συχνά το πληρώνετε αυτό ακριβά. Κάποιοι σας λένε ότι είστε επιθετικοί, αλλά αν ξέρετε τι θέλετε γιατί να μην το διεκδικήσετε με όλα τα μέσα;

Αν τα παραπάνω δεν σας περιγράφουν, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας γιατί.. τα δάχτυλά σας λένε το αντίθετο!

Σύμφωνα με τους ερευνητές το ιδανικό σας επάγγελμα θα ήταν στρατιωτικός, πωλητής ή Διευθύνων Σύμβουλος.

 

Αν ο παράμεσος είναι μικρότερος από τον δείκτη: Είστε ηγέτης!

Αν ο παράμεσος είναι μικρότερος από τον δείκτη: Είστε ηγέτης!

Θα περιγράφατε τον εαυτό σας ως υπεύθυνο και γεμάτο αυτοπεποίθηση; Εάν ο δείκτης σας είναι μεγαλύτερος από τον παράμεσο τότε ναι, έχετε δίκιο!

Γεννηθήκατε για να καθοδηγείτε τα πλήθη. Στις δύσκολες περιστάσεις θα βγείτε μπροστά και θα δώσετε λύσεις. Είστε πολυμήχανοι, ήρεμοι και σίγουροι για τον εαυτό σας. Οι άλλοι πολύ συχνά στρέφονται σε εσάς για μια καλή συμβουλή.

Αν δεν συμφωνείτε με όσα λένε τα δάχτυλα σας, τότε ίσως πρέπει να επαναξιολογήσετε τον εαυτό σας. Είστε ένας γεννημένος ηγέτης.

Σύμφωνα με τους ερευνητές το ιδανικό σας επάγγελμα θα ήταν πολιτικός, συγγραφέας βιβλίων αυτοβοήθειας ή εκπαιδευτικός.

 

Αν ο παράμεσος και ο δείκτης σας έχουν το ίδιο μήκος: Είστε επικοινωνιακός!

Αν ο παράμεσος και ο δείκτης σας έχουν το ίδιο μήκος: Είστε επικοινωνιακός!

Μήπως οι άλλοι σας πλησιάζουν και χωρίς να σας γνωρίζουν καλά, σας εκμυστηρεύονται τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά τους; Αυτό πιθανώς συμβαίνει επειδή ο παράμεσος και ο δείκτης σας έχουν το ίδιο μήκος.

Είστε ένα πολύ καλά ισορροπημένο άτομο. Ο κοινωνικός σας περίγυρος σας εκτιμά ιδιαίτερα γιατί έχετε τη τάση να ακούτε δύο φορές και να μιλάτε μόνο μία. Έχετε την ικανότητα να προσφέρετε παρηγοριά σε ανθρώπους τη στιγμή που την χρειάζονται περισσότερο. Είστε ήρεμος, ειρηνικός, συμπονετικός, φιλάνθρωπος. Νιώθετε υπέροχα κάθε φορά που βοηθάτε κάποιον συνάνθρωπο σας που έχει ανάγκη.

Εάν δεν συμφωνείτε με αυτή τη περιγραφή του εαυτού σας, ίσως ήρθε η ώρα να ψάξετε μέσα σας για βρείτε την πιο ισορροπημένη, την πιο ήπια πλευρά του εαυτού σας.

Σύμφωνα με τους ερευνητές το ιδανικό σας επάγγελμα θα ήταν γιατρός, νοσοκόμος ή κοινωνικός λειτουργός.